Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789463083294_front_cover
1 / 1

Poorten naar Valemya 3 - De vijand (E-book)

Nu de vloek is verbroken en de demonische heksenmeester is verslagen, is het gevaar nog altijd niet geweken. De zwarte magie is meer levend dan ooit en zint op wraak en nog meer macht.

Ingrid Hageman-Veraart | Nederlands | 228 pagina's
7,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

Nu de vloek is verbroken en de demonische heksenmeester is verslagen, is het gevaar nog altijd niet geweken. De zwarte magie is meer levend dan ooit en zint op wraak en nog meer macht. Maar van wie of wat heeft deze magie bezit genomen?

Cat krijgt steeds meer twijfels over de ware identiteit van de kwade magie. Vriend en vijand zijn nauwelijks van elkaar te onderscheiden, dus moet Cat goed luisteren naar haar intuïtie. Maar laat ze haar gevoelens niet te zwaar meewegen?

De problemen stapelen zich meer en meer op in zowel de elfenwereld als de mensenwereld. Het reizen tussen de dimensies blijft zeer riskant. Cats naam wordt zelfs genoemd door de zielen in de tunnel tussen de poorten. Dat is nog nooit eerder gebeurd. Deze verontrustende situatie moet voor eens en altijd worden beslecht, vindt Cat.

Wederom moet Cat moeilijke beslissingen nemen en prioriteiten stellen om de werelden te redden van het grote gevaar dat Valemya teistert. Ze weet niet wie ze kan vertrouwen. Staan haar gevoelens voor Malio, Ferdo en Mike haar in de weg om deze angstwekkende situatie rationeel te kunnen beoordelen? Misschien heeft haar intuïtie het dit keer helemaal niet bij het goede eind. Het lijkt erop dat de zwarte magie haar nu toch echt te slim af is...

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Ingrid Hageman-Veraart
  • UitgeverijCocky van Dijk
  • ImprintZilverbron

Reviews

De vijand (E-book)
Schrijf als eerste een review!