Werkboekje Bach remedies (Paperback)

Ioanna Salajan , Sita Cornelissen
€ 12,50
Direct leverbaar
Laagste prijs op de nieuwste boekenBinnen 14 dagen gratis retournerenOp werkdagen voor 21.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL)
Werkboekje Bach remedies
de ik-doe-het-zelf-werking van de bloesemremedies

De Bach-bloesemtherapie is ontwikkeld door Edward Bach (1886-1936). Op grond van uitgebreid onderzoek en nauwkeurig waarnemen kwam deze begaafde Engelse arts tot het inzicht dat de wezenlijke oorzaak van ziekte niet zozeer op lichamelijk niveau, maar eerder in een disharmonie in de psyche moet worden gezocht. Om de aan lichamelijke klachten ten grondslag liggende psychische problemen te lijf te gaan ontwikkelde dr. Bach een methode om de specifieke geneeskrachtige werking van 38 verschillende bloesems vast te leggen in een oplossing van water en alcohol. Bach-remedies werken dus vooral op de psyche van de mens. Ze worden dan ook veel toegepast bij psychische klachten als angst, onzekerheid, besluiteloosheid, et cetera, en ter voorkoming van lichamelijke klachten. Eén van de voordelen van Bach-remedies is dat ze geen bijwerkingen hebben.

Dr. Bach drukte het zo uit: de bloesemremedies werken samen met onze innerlijke gids en innerlijke leraar, de ziel, die steeds met en vóór ons is

Werkboekje Bach remedies (Paperback) Auteur Ioanna Salajan Werkboekje Bach remedies (Paperback) Auteur Sita Cornelissen
Meer informatie
Meer informatie
Auteur Ioanna Salajan, Sita Cornelissen
Pagina's 126
Druk 10
Imprint AnkhHermes, Uitgeverij
Uitvoering Paperback
Publisher name VBK Media
ISBN 9789020204384
Verschijningsdatum 1 mrt. 2016
Dit vinden anderen van het boek
Jouw waardering
Andere boeken uit deze serie

Bestellen