Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Feel The Music (Paperback)

Aanpak voor het geven van CreActieve, Expressieve en Effectieve muzieklessen in het basisonderwijs

Irma Hemmer | Nederlands | 138 pagina's
35,94

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Feel The Music is een unieke aanpak voor het geven CreActieve, Expressieve en Effectieve Muzieklessen in het basisonderwijs. Beginnende leerkrachten zullen met deze aanpak hun schroom overwinnen om muziekles te geven en ervaren leerkrachten vinden in dit boek een schat aan ideeën voor inspirerende en flitsende muzieklessen.

Bij haar muziekonderwijs zet Irma Hemmer alle zintuigen van de leerlingen in door middel van technieken als Maat-Move, Body-Beat en Tune-Talk. De workshops die zij geeft over deze door haar ontwikkelde aanpak hebben al vele leerkrachten ervan overtuigd dat deze nuchtere en inspirerende manier van muziekles geven werkt. Dit muziekonderwijs draait om de kerngedachte: wat-ik-hoor-is-wat-ik-zie-is-wat-ik-voel-is-wat-ik-begrijp-is-wat-ik-onthoud. Dus Feel The Music: what you feel is what you get!

Op www.irmahemmer.nl staat een schat aan ondersteunend materiaal bij dit boek zoals film- en geluidsfragmenten, liedteksten en werkbladen.

Na haar conservatoriumstudie bezoekt Irma Hemmer als muziekvakleerkracht vele basisscholen. Voor de muzieklessen die ze nog altijd geeft ontwikkelde ze haar lesmateriaal en muzikaal-didactische aanpak.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Irma Hemmer
  • UitgeverijMijnbestseller B.V.
  • ImprintMaak je eigen onderwijsboek

Reviews

Feel The Music (Paperback)
Schrijf als eerste een review!