Breder langer dieper hoger (Paperback)

Iwan Dekker , Mathilde Schouwstra
€ 12,50
Direct leverbaar
Laagste prijs op de nieuwste boekenBinnen 14 dagen gratis retournerenOp werkdagen voor 21.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL)
Breder langer dieper hoger
tien bijbelstudies met portretten uit Gods wereldwijde kerk
Meer over God leren - dat doe je door samen bijbelstudie te doen en je geloof met elkaar te delen. Wanneer je daarbij over land- en cultuurgrenzen heen gaat, ontdek je nog meer.

In dit boek met bijbelstudies ontmoet je mensen uit Gods wereldwijde kerk. Tien christenen uit landen over de hele wereld delen hun geloof met ons. Hun persoonlijke verhalen laten zien waar hun vreugde zit en waar hun vragen. De portretten worden door de auteurs op een mooie manier gecombineerd met een bijbels verhaal. Door deze combinatie spreekt de Bijbel indringender en zet het aan tot denken. Daardoor is dit boek meer dan een gewoon bijbelstudieboek. Het helpt om samen met christenen wereldwijd meer zicht te krijgen op de grootheid van God.
'Breder Langer Dieper Hoger' is geschikt om persoonlijk te lezen, maar juist ook voor bespreking in een groep. Daarbij helpen de toegevoegde gespreksvragen per bijbelstudie.

Iwan Dekker is theoloog en werkt als regiocoördinator Europa bij de GZB.
Mathilde Schouwstra is journalist en werkt als redacteur bij de GZB.
Auteur Iwan Dekker Auteur Mathilde Schouwstra
Meer informatie
Meer informatie
Auteur Iwan Dekker, Mathilde Schouwstra
Pagina's 92
Druk 1
Imprint KokBoekencentrum Non-Fictie
Uitvoering Paperback
Publisher name VBK Media
ISBN 9789023971221
Verschijningsdatum 30 sep. 2017
Dit vinden anderen van het boek
Jouw waardering

Bestellen