Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789461938251_front_cover
1 / 1

't Is toch niet waar! (Paperback)

Rijk geïllustreerde geschiedenis van het bedrog in al zijn vormen, voorzien van commentaar in versvorm. Drs. P over dit werk:`Welk een prachtige rogues gallery! U heeft historisch werk verricht!

Jaap van den Born | Nederlands | 204 pagina's
16,45

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

In 2012 ontving Jaap van den Born de Kees Stip Prijs voor zijn gehele oeuvre. Dat oeuvre wordt nu uitgebreid met deze Canon van het bedrog. Een bonte stoet practical jokers, oplichters, ladenlichters, vervalsers en geneeskundigen trekt aan de leergierige lezer voorbij, van de Hauptmann von Köpenick tot de man die er bijna in slaagde de staat Arizona te stelen. Een apart hoofdstuk is gewijd aan de geschiedenis van het literair bedrog, te lang onderbelicht en nog steeds actueel, zoals u ziet aan de boeken die dit werk omringen in het schap. Allemaal met een toepasselijk gedicht en rijk geïllustreerd. De koper van dit standaardwerk zal zich na lezing niet bedrogen voelen. En voor vastgelopen zakenlieden staan er talrijke tips in voor een carrièreswitch.

Een bekende stem over dit werk:

`Welk een prachtige rogues gallery! Heel wat onsterfelijken zag ik met vreugde terug Cagliostro, de Graaf van Saint Germain, Aleister Crowley en ook de oncriminele meester Hugh Troy, bewonderd door H. Allan Smith; weer genoot ik van zijn als voeten beschilderde schoenen. U heeft historisch werk verricht!

Drs. P

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Jaap van den Born
  • UitgeverijMijnbestseller B.V.

Reviews

't Is toch niet waar! (Paperback)
Schrijf als eerste een review!