Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Over leven in 2020 (Paperback)

Een persoonlijke weg van een 'Klein Duimpje' naar de toekomst

Jan A. Boeijenga | Nederlands | 121 pagina's
14,50

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

In het achter ons liggende decennium zijn steeds meer wereldwijde machten gegroeid. Niet alleen nationale en/of militaire machten, maar vooral commerciële, technologische, digitale, financiële, diplomatieke, justitiële en ondergrondse (misdadige) machten die steeds sterker worden en in relatief zeer weinig handen liggen. Wat betekent dit voor onze toekomst?

In dit boek heeft de schrijver hier iets tegenover willen zetten: zeven natuurlijke ‘krachten’ van ieder individu. Hij gelooft dat zowel de kwaliteit van deze krachten als de kwantiteit van de mensen die hierover beschikken, de ‘machten van bovenaf’ verlammen en uitschakelen.

Door te durven geloven dat de witte steentjes hem en zijn broers weer thuis zouden kunnen brengen, is Klein Duimpje beroemd geworden. De zeven ‘krachten’ die Jan Boeijenga in dit boek beschrijft, hebben diezelfde functie: thuiskomen. Ze zijn natuurlijke menselijke energieën waarover ieder mens beschikt. De krachten daarvan onderkennen en deze met anderen bundelen ziet hij als een bestaande en haalbare weg om ook in de jaren na 2020 toch nog thuis te kunnen komen.

Een verfrissende en doordachte filosofie, geïllustreerd met verduidelijkende tekeningen.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Jan A. Boeijenga
  • UitgeverijElikser B.V. Uitgeverij

Reviews

Over leven in 2020 (Paperback)
Schrijf als eerste een review!