Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

ANWB motorboek Nederland (Hardback)

Jan Dirk Onrust | Nederlands | 200 pagina's
24,99

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

ANWB Motorboek Nederland

Nederland telt honderdduizenden motorrijders, maar het lijkt op het eerste gezicht geen motorland. Er zijn geen bergen, geen wildernissen en het ligt vol met snelwegen, bedrijfsterreinen en nieuwbouwwijken.

Maar als je goed zoekt, komt er een geweldig motorland tevoorschijn. Niet alleen een land met prachtige wegen en vergezichten, maar ook een land met veel lagen en spannende verhalen.

Dat vind je terug in deze 30 bijzondere motorroutes. We rijden over wegen van de Romeinen, over een route van Napoleon of over een kaart uit 1816. We laten zien hoe de Atlantikwall de kust heeft veranderd. Of waar de allerstilste wegen liggen. We volgen het spoor van de wolf en rijden vlak over de grens naar een gat waarin dertien dorpen verdwenen. We gaan langs kloosters van gevluchte monniken, langs kastelen met boze geesten en maken een moordtocht langs plaatsen delict. Kortom, we maken het spannend. En we willen je met andere ogen laten kijken naar het land dat wel degelijk een echt motorland blijkt te zijn.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Jan Dirk Onrust
  • UitgeverijANWB Retail
  • ImprintANWB

Reviews

ANWB motorboek Nederland (Hardback)
Schrijf als eerste een review!