Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789461539076_front_cover
1 / 2

Hotel California (Paperback)

Jan Kikkert | Nederlands | 226 pagina's
Kies je product:
18,95

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Hotel California is het verhaal van de gedoemde liefde tussen de briljante studente Hanne Sønderskov en de succesvolle tv-journalist Asse Muller.

Er ontploft een granaat onder de Mercedes van een bekende Amsterdamse kunstenaar. Het onderzoek naar de aanslag brengt Asse Muller naar een eiland voor de kust van Brazilië en het afgelegen Hotel California. De toevallige ontmoeting daar met de openhartige Hanne ('Ik heb een obsessie voor seks') zet stormachtige en uiteindelijk noodlottige ontwikkelingen in gang.

Jan Kikkert beschrijft in deze roman indringend de eenzaamheid van een jonge vrouw, worstelend met haar beladen verleden, en de ontreddering van een man die aan zijn hartstocht voor haar ten onder lijkt te gaan.

De gebeurtenissen spelen zich af tegen het decor van 'Hilversum' en zijn bijzondere omgangsvormen en Hotel California met zijn onaangepaste bewoners; een zwaar bewapende hoteleigenaar, een muzikant die met zijn dwarsfluit de zon laat opkomen, een dikke jongen met haat in de kleurloze ogen, een opgewonden bodyguard met een stuurloos geslacht en een astmatische oorlogsveteraan die de dood op de hielen zit. Met humor en ironie beschreven werelden, waar plaats is voor liefde en vriendschap, afgunst en verraad, voor seks en poëzie.

Hotel California is goed geschreven en heel interessant. De stijl is uitstekend; er staat zelden een woord teveel in. De verspreiding van achtergronden van de personages blijft tot het einde doorgaan. Dat vind ik mooi gedaan.

- Jan van Aken (auteur van o.a. de bestseller De Afvallige)

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Jan Kikkert
  • UitgeverijAspekt B.V., Uitgeverij

Reviews

Hotel California (Paperback)
Schrijf als eerste een review!