De verbazingwekkende invloed van kleuren (Paperback)

Je zult nooit meer zomaar een kleur kiezen

Jean-Gabriel Causse
€ 14,99
Direct leverbaar
Laagste prijs op de nieuwste boekenBinnen 14 dagen gratis retournerenOp werkdagen voor 21.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL)
De verbazingwekkende invloed van kleuren
ontspanning, mode, interieur, creativiteit, seksleven, leren, onthouden, marketing, psychologie, etc.

Met een voorwoord van Scholten & Baijings

Maak jij al bewust gebruik van de invloed van verschillende kleuren? Je verhoogt op een gemakkelijke manier je geluksniveau als je weet wat kleuren voor jou kunnen betekenen!

We zijn ons er vaak niet van bewust, maar kleuren hebben een effect op onze perceptie en op de keuzes die we maken. Het is leuk en slim om de invloed van alle kleuren te kennen en daardoor bewuste keuzes te maken in het dagelijks leven op het gebied van o.a. mode, interieur en creativiteit.

Jean-Gabriel Causse onderbouwt in zijn boek de verbazingwekkende invloed van kleuren op wetenschappelijke wijze. Zijn boek is vrolijk, licht en toegankelijk geschreven, en vol leuke voorbeelden. Wist je bijvoorbeeld dat het niveau van depressie het hoogst is in witte kantoren? En wist je dat mensen met rode gordijnen in hun slaapkamer meer seks hebben?

Ook over de kleuren van het omslag van dit boek heeft Jean-Gabriel Causse goed nagedacht: blauw ontspant, felgroen staat voor actie. De kennis in het boek is ook een mooie aanvulling op alle kleurplaten die je wellicht al hebt gemaakt. Alles wat je te weten komt, zal van pas komen en zomaar een kleur kiezen is vanaf nu verleden tijd.

Auteur Jean-Gabriel Causse
Meer informatie
Meer informatie
Auteur Jean-Gabriel Causse
Pagina's 192
Druk 1
Imprint Kosmos Uitgevers
Uitvoering Paperback
Publisher name VBK Media
ISBN 9789021558769
Verschijningsdatum 9 aug. 2019
Dit vinden anderen van het boek
Jouw waardering

Bestellen