Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Vrije Energie (E-book)

Energie van de 21ste eeuw

In een wereld in crisis is één groep veelal in stilte gestaag doorgegaan met de enige echte energieoplossing van de toekomst: vrije energie.

Jeane Manning, Joel Garbon | Nederlands | 303 pagina's
20,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

Dit is deel 1 in het tweeluik over energie. Grote belangen stonden lange tijd grote noodzakelijke veranderingen op het gebied van de energieopwekking in de weg. Dit nadert zijn einde. In een wereld in crisis, waarin kinderen worden aangezet om te spijbelen vanwege het klimaat, waarin zestienjarige meisjes de Verenigde Naties toespreken, waarin wetenschappers 'oplossingen' voorstellen en de burgers de miljardenkosten daarvan moeten betalen, is één groep veelal in stilte gestaag doorgegaan - in de geest van Nikola Tesla, die 100 jaar geleden de oplossingen al voorhanden had - met de enige echte energieoplossing van de toekomst: vrije energie.

Wat heeft deze groep onderzocht en ontwikkeld? Hoe is het deze uitvinders vergaan? Waarom is dit onbekend gebleven? Hoever staan we? Allemaal vragen die in dit boek aan de orde komen. Overtuigend en inspirerend en je vraagt je af waarom we nog niet naar de bouwmarkt kunnen om zo'n apparaat te halen. Jeane Manning en Joel Garbon bezochten vele tientallen pioniers en tekenden hun bijzondere verhalen op in dit boek. Samen met het boek Verborgen Energie van Manning en Susan Manewich, dat in 2020 verschijnt in het Nederlands, vormt Vrije Energie een tweeluik dat helder laat zien dat de mensheid wezenlijke oplossingen heeft voor het mondiale energievraagstuk. De enige vraag is dus: wanneer gaan we ermee aan de slag?

"... een fascinerende reis langs de ervaringen van wetenschappers en uitvinders... de wereld van waaruit de nieuwe energierevolutie zal ontstaan. Vrije Energie zal zonder twijfel verplicht lesmateriaal worden op scholen en universiteiten, zodra deze energie-uitvindingen de markt zullen hebben bereikt." - Dr. Thomas Valone - auteur van The Future of Energy: An Emerging Science en Nulpuntsenergie.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Jeane Manning, Joel Garbon
  • UitgeverijObelisk Media B.V.
  • ImprintObelisk Boeken

Reviews

Vrije Energie (E-book)
Schrijf als eerste een review!