Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

De Schemerpoort (E-book)

Jeanette Winterson | Nederlands | 163 pagina's
Kies je product:
6,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

Goede Vrijdag, 1612. Een groep van vrouwen heeft zich verzameld voor een mysterieuze bijeenkomst wanneer ze worden gestoord door de magistraat Roger Nowell. Hij vraagt zich af of er sprake is van een samenscholing van heksen. Tot de groep behoort de rijke Alice Nutter, die twee van hekserij beschuldigde vrouwen verdedigt.

Ondertussen gonst het van de geruchten over de terugkeer van een priester die naar Frankrijk was gevlucht voor de protestantse koning James I. Een bekende uit het verleden van Alice Nutter. Zal ze hem onderdak geven? En hoe snel zullen ze hem pakken? En haar?

De schemerpoort is een ijzingwekkende roman over de strijd tussen goed en kwaad. Winterson voegt hiermee een nieuwe dimensie toe aan haar indrukwekkende oeuvre.

Jeanette Winterson is de meermaals bekroonde auteur van onder andere Sinaasappels zijn niet de enige vruchten, De passie en Waarom gelukkig zijn als je normaal kunt zijn? Ze werd onderscheiden met een Order of the British Empire voor haar verdiensten voor de literatuur.

‘Een roman die even fijn als diepzinnig is. Een van de weinig moderne romans die zelfs langer had mogen zijn.’ – Literary Review

‘Als je van haar andere boeken houdt zal je dit boek fantastisch vinden. Schitterende stijl. Halverwege was ik helemaal verslaafd.’ – The Independent

‘Prachtig geschreven.’ – Independent on Sunday

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Jeanette Winterson
  • Vertaler(s)Lidwien Biekmann
  • UitgeverijAtlas Contact
  • ImprintAtlas Contact

Reviews

De Schemerpoort (E-book)
Schrijf als eerste een review!