Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

De kracht van zegening (Paperback)

licht en liefde in je leven en de wereld brengen

Jeanne Ruland | Nederlands
17,50

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Het zegenen is een van de krachtigste spirituele technieken. Door te zegenen breng je licht in de wereld en laad je energievelden op. Je bekrachtigt dat wat je zegent - iemand anders of jezelf, een situatie, gebeurtenis of bijvoorbeeld een levensjaar - met woorden, beelden, gebaren en daden met het licht van een hogere dimensie.

Dit boek laat je met oefeningen en interessante verhalen uit de hele wereld kennismaken met de kracht van zegening. Zo kun je de zegende energie van onder andere de natuur, van engelen en meesters en van de vier windstreken door je heen laten stromen en richten op dat wat je zegen wilt geven. Daarbij leer je hoe je zegenende gebaren en houdingen, symbolen, en klanken en geluiden kunt toepassen.


"Zegen is een basisbehoefte van de mens en ieder mens kan zegen uitstralen en zegen geven. Zegen is innerlijke warmte en harmonie uit een hogere en overkoepelende kracht waarin wij allemaal zijn ingebed. De zegen draagt ons en laat ons boven onszelf uitgroeien."


Jeanne Ruland volgde diverse sjamanistische en metafysische opleidingen en heeft een ruime ervaring met zegeningceremonies. Tijdens haar vele reizen is ze met talrijke spirituele meesters in contact gekomen. In 2000 begon ze met haar werkzaamheden als schrijfster en cursusleidster.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Jeanne Ruland
  • Vertaler(s)Sietske Boonstra
  • UitgeverijUitgeverij Akasha
  • ImprintUitgeverij Akasha

Reviews

De kracht van zegening (Paperback)
Schrijf als eerste een review!