Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Flesh and Fire 1 - Schaduw in het vuur (Paperback)

'Schaduw in het vuur' van Jennifer L. Armentrout is het eerste deel van de Flesh and Fire-serie, vol actie, romance en spanning, in de wereld van de succesvolle Blood and Ash-serie.

Jennifer L. Armentrout | Nederlands | 640 pagina's
Kies je product:
€ 25,00

Helaas, dit boek is uitverkocht

Deze variant van het product is uitverkocht. Kies hierboven, indien van toepassing, een andere variant

Seraphena heeft nooit haar eigen lot kunnen kiezen. Voor haar geboorte is ze al uitgekozen om de vrouw van de Primal God of Death te worden. Maar wat niemand weet, is dat dit niet Sera’s echte lot is. Zij is niet de goed beschermde maagd, maar een sluipmoordenaar. Haar missie is om deze God te verleiden en daarna te vermoorden. Maar dat blijkt lastiger dan gedacht… De onverwachte woorden en daden van de Primal weten de duisternis in haar te verjagen, en zijn aanwezigheid ontsteekt een passie die ze nog nooit heeft gevoeld. 'Schaduw in het vuur' van Jennifer L. Armentrout is het eerste deel van de Flesh and Fire-serie, de spin-off van de succesvolle Blood and Ash-serie.

Dit boek verschijnt in een prachtige limited edition met kleur op snee, fanart op de schutbladen, bijpassende boekenlegger en een persoonlijk bericht van de auteur. Op = op!

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Jennifer L. Armentrout
  • Vertaler(s)Jeannet Dekker
  • UitgeverijVBK|Media
  • ImprintZ&K

Reviews

Schaduw in het vuur (Paperback)
5.0
van de 5
Op basis van 6 reviews

Jennifer L. Armentrout weet me weer in te pakken met dit spannende verhaal. Ik heb het boek in één keer uitgelezen en kan bijna niet wachten op het vervolg!

Likemandy op 21 jan 2023

Het beste boek dat ik in 2022 heb gelezen. De personages en de wereld zitten goed in elkaar en het verhaal is goed opgebouwd. Dit boek heeft alles wat je in een goede fantasie zoekt.

Melanie Hoogvliet op 2 jan 2023

Wat een geweldig goed boek! Ik heb van iedere pagina en iedere zin genoten! De schrijfstijl van Jennifer L Armentrout trekt me iedere keer weer helemaal mee in het verhaal! Een nieuwe favoriet!

thereadingtwinsnl - Rosalie en Danique op 2 jan 2023

Andere delen uit de serie Flesh and Fire