De kaart van zout en sterren (Dwarsligger)

Jennifer Zeynab Joukhadar
€ 18,99
Direct leverbaar
Laagste prijs op de nieuwste boekenBinnen 14 dagen gratis retournerenOp werkdagen voor 21.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL)
De kaart van zout en sterren

Dwarsligger 584

De kaart van zout en sterren van Jennifer Zeynab Joukhadar is een betoverend boek voor liefhebbers van De zoon van de verhalenverteller.

Jennifer Zeynab Joukhadar vertelt het hartverscheurende verhaal van een hedendaags Syrisch meisje en een middeleeuwse avonturier, en beide verhaallijnen zijn even sterk en meeslepend. Wanneer Nours vader overlijdt, besluit haar moeder met haar drie dochters terug te verhuizen van New York naar Syrië. Nour probeert de herinnering aan haar vader levend te houden door zijn verhalen over Rawiya te herhalen, een meisje in de twaalfde eeuw dat zich vermomt als jongen om bij een beroemde kaartenmaker in dienst te treden. Syrië blijkt veranderd en al snel bereikt het geweld Homs. De familie wordt gedwongen te vluchten, en ze nemen dezelfde route als Rawiya honderden jaren eerder. Die is niet geheel zonder gevaar en ze komen voor een keuze te staan die het gezin voorgoed uiteen kan laten vallen.

De kaart van zout en sterren (Dwarsligger) Auteur Jennifer Zeynab Joukhadar
Meer informatie
Meer informatie
Auteur Jennifer Zeynab Joukhadar
Druk 2
Imprint Dwarsligger
Uitvoering Dwarsligger
Publisher name Ambo/Anthos Uitgevers
ISBN 9789049807054
Verschijningsdatum 8 mrt. 2019
Dit vinden anderen van het boek
Jouw waardering

Bestellen