Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789052618623_front_cover
1 / 1

Be useful (E-book)

kracht van authentiek ondernemerschap

Jeroen Geelhoed, Salem Samhoud | Nederlands
16,95

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

Veel Nederlanders lopen rond met goede ondernemende ideeën. Ze zien mogelijkheden om een eigen bedrijf te starten, om binnen de bestaande organisatie een product of dienst te ontwikkelen of om op maatschappelijk vlak

een nieuw initiatief te ontplooien. In de praktijk blijkt echter dat er van al deze ideeën slechts 7% succesvol wordt uitgevoerd. Dat is niet alleen zonde, maar ook onnodig!

Met dit boek willen Jeroen Geelhoed en Salem Samhoud laten zien dat het anders kan. Zij zijn ervan overtuigd dat ondernemerschap te leren is, als je maar wilt. Op een heldere en boeiende manier beschrijven ze de stappen die ten grondslag liggen aan een succesvolle uitvoering. Ter inspiratie passeren daarbij diverse landen die uitblinken in ondernemerschap de revue, waaronder Singapore, de Verenigde Staten en Nieuw-Zeeland. Bovendien laten de auteurs talloze ondernemers uit binnen- en buitenland aan het woord. Daarmee biedt dit boek alle nodige handvatten om Nederland ondernemender te maken. Dus voel je vrij, neem je verantwoordelijkheid en be useful!

Jeroen Geelhoed en Salem Samhoud zijn respectievelijk partner en oprichter van &samhoud, een gewoon ongewoon adviesbureau dat doorbraken realiseert door het inspireren en verbinden van mensen. Eerder schreven zij de boeken Plezier & prestatie en Kus de visie wakker.

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Jeroen Geelhoed, Salem Samhoud
  • UitgeverijKoninklijke Boom Uitgevers
  • ImprintAcademic service

Reviews

Be useful (E-book)
Schrijf als eerste een review!