The Traveling Yoga Family (Paperback)

Jeroen van Kooij , Linda van Kooij
Inkijkexemplaar
€ 17,50
Direct leverbaar
Lid van Thuiswinkel WaarborgGratis verzending vanaf 19,95 euro of bij reserveringenBinnen 14 dagen gratis retourneren

Betaalmethoden

The Traveling Yoga Family
Levenslessen van de familie Van Kooij

‘The Traveling Yoga Family’  is het boek van Linda en Jeroen van Kooij. De familie Van Kooij woont sinds januari 2017 in Chili voor het televisieprogramma ‘Helemaal het einde’ (wekelijks >1.000.000 kijkers).

In het boek vertelt de familie wat hun belangrijkste inspiratiebronnen en gezinswaarden zijn, en hoe het is om zo lang en zo ver op reis te zijn. Is het mogelijk om ver van je vaderland een nieuw bestaan op te bouwen? En hoe ervaren de kinderen dat? Hoe moeilijk ook, het gezin Van Kooij laat zien dat in het nu zijn het beste perspectief biedt voor de toekomst.

‘The Traveling Yoga Family’ staat boordevol persoonlijke teksten, citaten van schrijvers die Linda en Jeroen hebben geïnspireerd, en ook yoga-oefeningen. Het boek is prachtig vormgegeven en de schitterende foto’s geven extra kleur aan de inspirerende teksten.

LINDA (44) en JEROEN (42) VAN KOOIJ vormen samen met hun kinderen Dean (14), Jana (10) en Inez (6) ‘The Traveling Yoga Family’. Linda is projectleider, Jeroen is organisatieadviseur en yogaleraar. Zij reisden in 2008, 2012 en 2015 met hun kinderen door Azië. De ervaringen op deze reizen hebben de familie gevormd en bijzonder hecht gemaakt. Sinds januari 2017 woont het gezin in Chili. Hier richtten ze  een yogastudio op genaamd Al Fin Del Mundo. Hun gezamenlijke motto is: ‘Herinneringen voor later creëer je zelf in het nu’. 

Meer informatie
Meer informatie
Auteur Jeroen van Kooij, Linda van Kooij
Pagina's 176
Edition number 1
Imprint Kosmos Uitgevers
Uitvoering Paperback
Uitgeverij VBK Media
ISBN 9789021568058
Verschijningsdatum 22 nov. 2017
Auteur Jeroen van Kooij Auteur Linda van Kooij
Dit vinden anderen van het boek
Jouw waardering

Bestellen