Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789043031325_front_cover
1 / 1

Moderne industriele productie (E-book)

Jo van de Put | Nederlands | 321 pagina's
Kies je product:
€ 43,99

Helaas, dit boek is uitverkocht

Deze variant van het product is uitverkocht. Kies hierboven, indien van toepassing, een andere variant

Het maken van een succesvol product is voor een belangrijk gedeelte afhankelijk van de productietechnieken die worden ingezet. Voor ontwerpers is een gedegen basiskennis van deze technieken daarom essentieel. Hoe beter je op de hoogte bent van de mogelijkheden van diverse productietechnieken, hoe creatiever het ontwerpproces kan zijn en hoe beter het eindresultaat. Een bedrijfseconomisch optimaal geproduceerd product versterkt bovendien de concurrentiepositie.

Moderne industriële productie behandelt vrijwel alle relevante productietechnieken voor metaal en kunststof. Aan de hand van opdrachten, voorbeelden en veel fotos en illustraties wordt de stof inzichtelijk gemaakt. Daarnaast besteedt het boek veel aandacht aan de aspecten die bij moderne industriële productie een steeds belangrijkere rol spelen, zoals het kleiner worden van seriegroottes en toelaatbare toleranties. Nieuw in deze editie is aandacht voor vision en manarm produceren.

Het boek is primair geschreven voor studenten aan de opleidingen werktuigbouwkunde en technische bedrijfskunde. Het kan ook goed worden gebruikt bij opleidingen als industrieel ontwerpen, autotechniek en vliegtuigbouwkunde.

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Jo van de Put
  • UitgeverijPearson Benelux B.V.

Reviews

Moderne industriele productie (E-book)
Schrijf als eerste een review!