De aardbeiendief DL (Dwarsligger)

Vianne keert terug naar Lansquenet en runt nu de chocolaterie. Een vreemdeling in het dorp doet echter een duistere wind waaien en opnieuw loopt een scheidslijn door het dorp…

Joanne Harris
€ 17,99
Direct leverbaar
Laagste prijs op de nieuwste boekenBinnen 14 dagen gratis retournerenOp werkdagen voor 21.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL)
De aardbeiendief DL
Laat je opnieuw verleiden door de wereld van Chocolat! In De aardbeiendief neemt bestsellerauteur Joanne Harris ons mee terug naar het Franse platteland en de chocolaterie van Vianne Rocher.  Na haar vele omzwervingen heeft Vianne Rocher in Lansquenet, waar ze ooit als buitenstaander de boel flink opschudde, eindelijk een thuis gevonden. Samen met haar dochter Rosette runt ze de chocolaterie. Zelfs père Reynaud is een goede vriend, in plaats van een tegenstander. Maar als de oude bloemist Narcisse sterft en een deel van zijn land aan Rosette nalaat, strijkt in zijn oude winkel een mysterieuze vreemdeling neer die een duistere wind doet waaien.
Opnieuw loopt een scheidslijn door het dorp – maar dit keer staat Vianne aan de andere kant…

De aardbeiendief is het vierde boek met Vianne in de hoofdrol, na de bestsellers Chocolat, Rode schoenen en De zoetheid van perziken.

‘Een boek om van te smullen. Chocolat is een verrukkelijke roman.’ Margriet
Rode schoenen verlicht je avond. Je wordt verleid met liefde en fantasie.’ De Standaard
‘Bij sommige boeken wil je het van de daken schreeuwen: dit boek moet je lezen! De zoetheid van perziken is zo’n boek.’ Telegraaf VROUW
De aardbeiendief DL (Dwarsligger) Auteur Joanne Harris
Meer informatie
Meer informatie
Auteur Joanne Harris
Druk 1
Imprint Dwarsligger
Uitvoering Dwarsligger
Publisher name Ambo/Anthos Uitgevers
ISBN 9789049807382
Verschijningsdatum 28 jun. 2019
Dit vinden anderen van het boek
Jouw waardering

Bestellen