Het gezonde hartboek (Paperback)

Wil je hart- en vaatziekten voorkomen? Wil je zo goed mogelijk voor je belangrijkste orgaan, en daarmee je hele gezondheid zorgen? Dan is Het gezonde hartboek en Dr. Joel J. Kahn een must-read!

Joel K. Kahn
Inkijkexemplaar
€ 24,99
Direct leverbaar
Laagste prijs op de nieuwste boekenBinnen 14 dagen gratis retournerenOp werkdagen voor 21.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL)
Het gezonde hartboek
hoe zorg je zo goed mogelijk voor je belangrijkste orgaan?

Hart- en vaatziekten komen veel voor in de westerse wereld. Een hartinfarct, hartfalen of aderverkalking zijn voorbeelden van deze ziekten. In Het gezonde hartboek, hoe zorg je zo goed mogelijk voor je belangrijkste orgaan? van Joel K. Kahn legt deze gerenommeerde cardioloog uit hoe je hart- en vaatziekten kunt voorkomen. Want wie goed voor zijn belangrijkste orgaan zorgt, kan veel ellende voor zijn! Joel K. Kahn beschrijft in Het gezonde hartboek zijn holistische visie op (hart)gezondheid. Hij wijst reguliere behandelingen zoals deze door het ziekenhuis worden voorgeschreven niet af, maar vult ze juist aan met heldere en toepasbare adviezen op het gebied van emoties, ontspanning, voeding, leefomgeving, sport, beweging en supplementen. Een must-read voor iedereen die helaas al met hart- en vaatziekten in aanraking is gekomen, maar zeker ook voor mensen die het willen voorkomen!

Auteur Joel K. Kahn
Meer informatie
Meer informatie
Auteur Joel K. Kahn
Pagina's 296
Druk 1
Imprint AnkhHermes, Uitgeverij
Uitvoering Paperback
Publisher name VBK Media
ISBN 9789020212099
Verschijningsdatum 22 sep. 2015
Dit vinden anderen van het boek
Jouw waardering

Bestellen