Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789047207504_front_cover
1 / 1

Liefde in zwart-wit (E-book)

Liefde in zwart-wit is de nieuwste feelgoodroman van Joëlla van der Breggen, bekend van Met de Franse slag.

Joëlla van der Breggen | Nederlands | 202 pagina's
5,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

In de feelgoodroman Liefde in zwart-wit is Elise net gaan werken bij een veevoederbedrijf wanneer ze iets vreemds ontdekt aan de boerderijen in de buurt. Lukt het haar om erachter te komen wat er aan de hand is?

Elise heeft het goed voor elkaar, ze heeft leuk werk bij een veevoerbedrijf, een sociaal leven en een eigen appartement. In haar vrije tijd is ze graag op de boerderij van haar broer Simon. Alleen de ware heeft ze nog steeds niet ontmoet. Zou het misschien Nick, de knappe nieuwe planner, kunnen zijn?

Maar dan stapelen de problemen zich op. Nadat haar geliefde baas met pensioen is gegaan, heeft het bedrijf geïnvesteerd in nieuw voer. Als er op de boerderijen in de omgeving vervolgens steeds koeien ziek worden, valt de verdenking al snel op het nieuwe voer. Heeft de nieuwe manager uit Amerika er iets mee te maken? Elise probeert de waarheid te achterhalen, samen met haar vrienden en de jonge nieuwe veearts.

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Joëlla van der Breggen
  • Uitgeverijambo | anthos uitgevers
  • ImprintLoft Books

Reviews

Liefde in zwart-wit (E-book)
4.8
van de 5
Op basis van 4 reviews

Een heerlijke en onwijs leuke feelgood met leuke humor die me meermaals door de wendingen en gebeurtenissen wist te verrassen. Het verhaal is erg levendig, vlot en luchtig geschreven.

Kim Coenen op 18 okt 2023

Een heerlijke feelgood over het leven en de liefde. Joëlla heeft een vlotte schrijfstijl, ze neemt je mee in het leven van de hoofdpersoon; dat is waarvoor ik een boek lees.

Liesbeth op 12 mrt 2023

Weer een heel leuk boek van Joella. Ze weet je mee te nemen in het verhaal en je blijft nieuwsgierig naar het verloop. Het boek had van mij best nog een tijdje door mogen gaan. Helemaal top dus.

Rita Hartveld op 11 mrt 2023