Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789464627916_front_cover
1 / 2

Het imhotep protocol (E-book)

En de tekenen van eeuwigheid

John De Gelder | Nederlands | 370 pagina's
4,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

Het Imhotep Protocol en de tekenen van eeuwigheid brengt je aan het hof van farao Amenhotep III. Naar het jaar 30 van zijn regeerperiode, waarin zijn vertrouweling wijsgeer Amenhotep zoon van Hapoe, de opdracht krijgt zijn farao de rite van de wedergeboorte te laten ondergaan. Alleen kan de uitvoering van dit ritueel niet beperkt blijven tot een symbolische daad. Een eeuwenoud protocol vereist een werkelijke verrijzenis uit de dood.

In het heden raakt egyptoloog Eric Prinssen geïntrigeerd door het verhaal van een jonge vrouw. De beelden die aanhoudend in haar dromen terugkeren en zij opgetekend heeft in 22 schetsen vol magische cirkels en oude symboliek, vormen een mysterie dat haar leven ingrijpend is gaan beheersen. Kort daarop wacht Prinssen de confrontatie waarbij het fenomeen van de zielsuittreding zich in volle intensiteit aan hem manifesteert.

Het verhaal voert je verder naar de heilige stad Jeruzalem, waar dienaren Gods een voor Prinssen onbekende leer praktiseren en oude conflicten een vergaand vervolg kennen. Naar een spiritueel geladen 'krachtplaats' in de Egyptische woestijn, waar ooit de eerste in steen gebouwde piramide werd opgericht en naar het Huis van Osiris aan de oever van de Nijl, waar de 'gevoelige mens' nog altijd de eenwording met mystieke krachten ondergaat.

Doorzien hogepriester Amenhotep zoon van Hapoe en egyptoloog Eric Prinssen de tekenen van het eeuwig voortbestaan? Blijkt 'de Vlucht van de Horusvogel' van alle tijden te zijn?

Als Prinssen in Het Imhotep Protocol op indringende wijze te maken krijgt met het fenomeen van buitenlichamelijke ervaringen, verandert dit zijn denken - fundamenteel.

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)John De Gelder
  • UitgeverijAspekt B.V., Uitgeverij

Reviews

Het imhotep protocol (E-book)
Schrijf als eerste een review!