Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

In haar schoenen (Paperback)

Wanneer Nisha en Sam per ongeluk elkaars gymtas meenemen uit de sportschool, is dat het onwaarschijnlijke begin van een vriendschap die hun levens verandert.

Jojo Moyes | Nederlands | 400 pagina's
Kies je product:
22,99

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Sam is dankbaar voor wat ze heeft, al lijkt het niet veel: een baan die ze amper weet te behouden en een gezin dat volledig op haar steunt. Ze beseft dat er maar één slechte dag nodig is voordat alles uit haar handen glipt…

Nisha heeft alles waarvan ze ooit droomde: een fenomenaal rijke man en een leven vol luxe. Tot ze opeens alles kwijt is als haar man een scheiding aanvraagt.

Sam en Nisha zouden elkaar nooit gesproken hebben. Maar nadat ze per ongeluk elkaars sporttas hebben meegenomen, komen ze in contact op een moment dat hun levens totaal de bocht uit vliegen. Ze voelen zich beiden niet gezien en wanhopig alleen.

Maar dat zijn ze niet.

Want zelfs de vrouw van wie jij gelooft dat ze je leven heeft verwoest, zou weleens je beste vriendin kunnen worden. Samen kun je alles, en in Sam en Nisha’s geval is dat: terugkrijgen wat van jou is…

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Jojo Moyes
  • UitgeverijVBK|Media
  • ImprintDe Fontein Romans & Spanning

Reviews

In haar schoenen (Paperback)
5.0
van de 5
Op basis van 1 review

Door de twee hele verschillende verhaallijnen weet het verhaal je te verrassen, het is vlot, krachtig en levendig geschreven en je slaat dit boek absoluut met een 'wauw'-gevoel dicht.

Kim Coenen op 13 feb 2023