Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Voor jou (Paperback)

Louisa gaat aan de slag als verzorger van de verlamde Will. Als ze ontdekt wat Will voor ogen heeft, besluit Louisa alles op alles te zetten om hem van gedachten te doen veranderen. #MeBeforeYou

Jojo Moyes, Anna Livestro | Nederlands | 432 pagina's
Kies je product:
€ 10,00

Helaas, dit boek is uitverkocht

Deze variant van het product is uitverkocht. Kies hierboven, indien van toepassing, een andere variant

De internationale bestseller Voor jou van Jojo Moyes is al door miljoenen lezers en bioscoopbezoekers in het hart gesloten.

Louisa's wereld is klein. Ze werkt in een café om de hoek en woont nog bij haar ouders, en hoewel ze ergens wel weet dat haar vriend Patrick niet de liefde van haar leven is, passen ze goed genoeg bij elkaar. Lekker overzichtelijk.

Wills wereld is ook klein. Vroeger had hij alles wat hij zich kon wensen – een goede baan, avontuurlijke vakanties, een mooie vriendin – maar door een ongeluk zit hij in een rolstoel, verlamd vanaf zijn nek. Door de chronische pijn en zijn wanhoop ziet hij maar één uitweg.

Wanneer Louisa haar baan kwijtraakt, gaat ze aan de slag als Wills verzorger, en het duurt niet lang voor de tegenpolen botsen. Als ze ontdekt wat Will voor ogen heeft, besluit Louisa alles op alles te zetten om hem van gedachten te doen veranderen. Maar hoe overtuig je iemand dat er nog zo veel avonturen te beleven zijn, als je zelf de wereld niet durft te ontdekken?

Jojo Moyes brak met Voor jou door als bestsellerauteur. Van haar boeken zijn er inmiddels al ruim 31 miljoen wereldwijd verkocht. Na Voor jou verschenen ook Een leven na jou en Voor mij waarin je kunt lezen hoe het verder gaat met Louisa Clark.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Jojo Moyes, Anna Livestro
  • UitgeverijVBK|Media
  • ImprintDe Fontein

Reviews

Voor jou (Paperback)
Schrijf als eerste een review!