Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Het keizerrijk der stormen 1 - Hoop en rood (Paperback)

Killer fantasy-avontuur van nieuwe stem in het genre

Jon Skovron | Nederlands | 544 pagina's
Kies je product:
€ 36,99

Helaas, dit boek is uitverkocht

Deze variant van het product is uitverkocht. Kies hierboven, indien van toepassing, een andere variant

Hoop en Rood is het eerste deel van Jon Skovrons verfrissende fantasy-trilogie Het Keizerrijk der Stormen. Hier begint het avontuur.

In een gebroken keizerrijk verspreid over wilde zeeën vinden twee jonge mensen van verschillende culturen een gemeenschappelijk doel.

Een naamloos meisje is de enige overlevende nadat haar dorp is afgeslacht door biomancers, mystieke dienaars van de Keizer. Vernoemd naar haar verloren dorp wordt IJle Hoop in het geheim getraind door een Vinchen-meesterkrijger getraind tot een instrument voor wraak.

Een jongen komt als wees terecht op de smerige straten van Nieuw Laven nadat drugs en ziekte de levens heeft geëist van zijn lichtzinnige ouders. Hij wordt geadopteerd door een van de beruchtste vrouwen van de criminele onderwereld, krijgt de naam Rood, en wordt getraind als dief en zwendelaar.

Als vervolgens de bendeleider Doodskop Drem een deal sluit met de biomancers om alle sloppenwijken van Nieuw Laven samen te voegen en er zo over te heersen, botsen de werelden van Hoop en Rood op elkaar.

'Jon Skovron is fantastisch! Dit boek kost je je nachtrust. Het is origineel, meeslepend, spannend en het heeft fantastische personages.' Ferry Visser, boekhandel Rebers

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Jon Skovron
  • Vertaler(s)Karin Breuker
  • UitgeverijLuitingh-Sijthoff
  • ImprintLuitingh Sijthoff Fantasy

Reviews

Hoop en rood (Paperback)
Schrijf als eerste een review!

Andere delen uit de serie Het keizerrijk der stormen