Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789491714412_front_cover
1 / 1

Late Rembrandt (Paperback)

Jonathan Bikker, Gregor J.M. Weber, Marjorie E. Wieseman, Erik Hinterding, Marijn Schapelhouman | Nederlands | 332 pagina's
10,00

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

In de laatste twintig jaar van zijn leven, vervaardigde Rembrandt (1606- 1669) zijn meest karakteristieke en gewaagde schilderijen, etsen en tekeningen. Kenmerkend voor deze late periode zijn experimenten met expressieve technieken, onconventionele interpretaties van traditionele thema's,originele lichteffecten en invoelende verbeeldingen van de diepst menselijke emoties en gedachten. Deze publicatie kan zonder meer gezien worden als een herwaardering van zijn late oeuvre en geeft een compleet en genuanceerd beeld van de kwaliteiten van het absolute hoogtepunt van Rembrandts uitzonderlijke talent.

In 2015 bezochten ruim een half miljoen bezoekers de tentoonstelling 'Late Rembrandt' in het Rijksmuseum. De eerste tentoonstelling die volledig gewijd was aan het late werk van een van de allergrootste schilders van ons land. De laatste exemplaren van dit bijzondere document nu voor slechts 9,95!

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Jonathan Bikker, Gregor J.M. Weber, Marjorie E. Wieseman, Erik Hinterding, Marijn Schapelhouman
  • Uitgeverijnai010 uitgevers/publishers
  • ImprintRijksmuseum Amsterdam

Reviews

Late Rembrandt (Paperback)
Schrijf als eerste een review!