Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

En...actie! (E-book)

Joost Kadijk, Cyriel Kortleven | Nederlands | 128 pagina's
14,00

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

Een must voor elke trainer en groepsleider.

Lees, blader, noteer, visualiseer, voel, glimlach, sta recht, beweeg, toon lef, speel, vertrouw en laat creativiteit door je daden stromen. - Igor Byttebier, auteur van Creativiteit Hoe?ZO!

Voorwaarden scheppen

In de douche, terwijl je aan het joggen bent, net voordat je in slaap valt Waar krijg jij je beste ideeën? Creatieve oplossingen komen meestal vanzelf wel bovendwarrelen als je maar tijd en geduld genoeg hebt. Maar als je die tijd en dat geduld nou eens niet hebt? Wat dan? Dan is het belangrijk op het goede moment de juiste voorwaarden te scheppen voor een creatief proces. Maar hoe doe je dat? En hoe stimuleer je anderen om het beste uit hun creatieve zelf te halen?

Katalysator

De oplossing is nu beschikbaar, want En Actie! is een boekje vol met katalysatoren en triggers waarmee je iedereen die dat wil (ook die stille willy en dat muurbloempje), een kans kunt geven om innovatieve en ingenieuze oplossingen te verzinnen voor ingewikkelde problemen.

Gecombineerde technieken

De auteurs hebben technieken uit het improvisatietheater gecombineerd met de drie fasen uit het creatief proces. En uit die cocktail is een verrassende, bruisende en prikkelende nieuwe aanpak ontstaan voor het begeleiden van brainstorms en andere creatieve processen. Alle oefeningen zijn in de praktijk getest en klaar voor gebruik voor elke trainer, groepsleider en docent.

En Actie! is het eerste Nederlandstalige boek over creatieve (groeps)processen begeleiden en stimuleren, en hoort gewoon thuis in de professionele trainersboekenkast.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Joost Kadijk, Cyriel Kortleven
  • UitgeverijUitgeverij Thema

Reviews

En...actie! (E-book)
Schrijf als eerste een review!