Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789024406210_front_cover
1 / 1

Management en organisatie in de media- en entertainmentbusiness (derde druk) (E-book)

Joost Scholten | Nederlands
€ 42,95

Helaas, dit boek is uitverkocht

Deze variant van het product is uitverkocht. Kies hierboven, indien van toepassing, een andere variant

De media- en entertainmentbusiness is in de afgelopen jaren enorm veranderd. Internationalisering, internet, sociale media en nieuwe technologische ontwikkelingen hebben grote impact op de wereld van radio, tv, muziek, film, evenementen en games. Interactieve media rukt op, net als de crossmedia- of multimediabedrijven.

Wat betekenen deze ontwikkelingen voor deze branche op het gebied van management en organisatie? Dit boek geeft een actueel beeld van organisaties binnen de media- en entertainmentindustrie. Zo komt uw student in de creatieve industrie goed beslagen ten ijs.

Over de inhoud

Dit boek koppelt management- en organisatietheorieën aan voorbeelden uit de dagelijkse praktijk van de creatieve industrie. De opdrachten in elk hoofdstuk sluiten aan bij die praktijksituaties. Centrale thema's: missie, visie, doelstelling, strategie, managementstijl, structuur, personeel en organisatiecultuur.

Nieuw in deze derde druk

De tekst is aangepast aan de nieuwste technologische ontwikkelingen. Ook de praktijkvoorbeelden en bijbehorende opdrachten zijn vernieuwd. Bovendien is er veel aandacht voor multimedia en komen ook internationale ontwikkelingen in de creatieve industrie uitgebreid aan bod.

Uniek aan dit boek

Het enige organisatie- en managementboek dat zich specifiek richt op de creatieve industrie

Zeer toepasbaar door koppeling theorie en praktijk

Door heldere en inleidende opzet ook prima te volgen voor studenten zonder voorkennis van management en organisatiekunde

Aansprekende voorbeelden: van fusies tussen grote tv-zenders tot organisaties als het Songfestival

Doelgroep

Management en organisatie in de media- en entertainmentbusiness is geschreven voor (eerstejaars) hbo-studenten en (startende) ondernemers binnen de creatieve industrie, met name media en entertainment.

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Joost Scholten
  • UitgeverijKoninklijke Boom Uitgevers
  • ImprintBoom

Reviews

Management en organisatie in de media- en entertainmentbusiness (derde druk) (E-book)
Schrijf als eerste een review!