Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789460510601_front_cover
1 / 1

Studiegids NLP Practitioner (Paperback)

persoonlijke groei, excellent leren communiceren en andere mensen leren helpen

Joost van der Leij | Nederlands | 103 pagina's
10,00

Op voorraad

Binnen vijf werkdagen in huis

Veilig betalen met:

Ook al bestaat Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) al meer dan dertig jaar, toch is het nog een relatief jonge technologie om je goed te voelen en excellent te communiceren. Door de onstuimige ontwikkeling van NLP zijn er tal van verschillende vormen en stromingen die zich allemaal NLP noemen en die het niet makkelijk maken om door de bomen het bos te zien. Nederland heeft, per hoofd van de bevolking, de meeste NLPers en de meeste NLP opleidingen. Daardoor lijkt het soms net een jungle waarbij het moeilijk is om te zien waar je het beste je NLP opleiding kan volgen.

Dat is de reden dat NLP Master Trainer Joost van der Leij deze studiegids NLP Practitioner gemaakt heeft. Het doel van deze gids is je te helpen om een goede keuze voor een NLP opleiding te maken. Gegeven dat er vele varianten zijn betekent dat niet dat Joost van der Leij altijd de goede keuze is. Waar het om gaat is dat je met kennis van zaken tot een goede beslissing komt.

NLP is een activiteit die je doet. Dat betekent dat NLP niet ophoudt wanneer je klaar bent met de opleiding. Toch zie je met regelmaat mensen die een leuke NLP opleiding gevolgd hebben, er veel aan gehad hebben en een inspirerende trainer gehad hadden, maar toch met de vraag zitten: Wat doe je nou eigenlijk met NLP? Om te zorgen dat je van tevoren goed beslagen ten ijs komt zodat je weet waar je aan begint, geeft deze gids een overzicht van wat NLP is, welke stromingen er zijn, wat je met NLP kan, wat het verschil tussen de NLP Practitioner en de NLP Master Practitioner opleiding is en wat de officiële eisen zijn.

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Joost van der Leij
  • UitgeverijAttrakt B.V.

Reviews

Studiegids NLP Practitioner (Paperback)
Schrijf als eerste een review!