Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789492179425_front_cover
1 / 2

De spiegel van helder bewustzijn (Paperback)

het PAVA-bewustzijnsmodel als kompas voor leven in geluk, vreugde en welvaart

Joost Vanhove | Nederlands | 350 pagina's
€ 27,95

Helaas, dit boek is uitverkocht

Deze variant van het product is uitverkocht. Kies hierboven, indien van toepassing, een andere variant

Dit handboek voor persoonlijke ontwikkeling wijst de weg uit het web van verwarring waar veel mensen in vastzitten. De unieke, oplossingsgerichte aanpak creëert stap voor stap helderheid en overzicht binnen alle levensgebieden en werkt systematisch naar een hogere graad van bewustzijn toe.

Ontdek waarom mensen vaak eindeloos met dezelfde problemen blijven worstelen en hoe je zulke hardnekkige patronen doorbreekt. Ervaar het effect van de vele oefeningen, die zo zijn opgebouwd dat een hoger niveau van zelfontplooiing voor iedereen bereikbaar is. Leef een rijk en vreugdevol leven, in waarheid en verbinding, zonder zelfbedrog of frustratie.

Over de auteur: Joost Vanhove behoort tot de eerste generatie internationaal erkende NLP trainers in Vlaanderen. Hij heeft 30 jaar ervaring in coaching, psychotherapie, energiewerk, vormingswerk en in het geven van trainingen. In 2007 publiceerde hij het boek Het Gouden Geschenk, over Zelf-Integratie, een procedé voor (zelf)coaching, ontwikkeld in GEA. De spiegel van helder bewustzijn is Joost zijn tweede boek.

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Joost Vanhove
  • UitgeverijLondon Books
  • ImprintParis Books

Reviews

De spiegel van helder bewustzijn (Paperback)
Schrijf als eerste een review!