Minimalisme (Hardcover)

Minimalisme is een inspirerend boek dat helpt om je te bevrijden van ballast, en ruimte te maken in je leven voor wat echt belangrijk is – want ons geluksgevoel wordt door andere dingen bepaald dan de economie. 

Joshua Fields Millburn , Ryan Nicodemus
€ 16,99
Direct leverbaar
Laagste prijs op de nieuwste boekenBinnen 14 dagen gratis retournerenOp werkdagen voor 21.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL)
Minimalisme
Leef een betekenisvol leven

De prestatie- en consumptiemaatschappij dwingt ons voortdurend tot meer: meer hersenloze consumptie, meer informatie, meer social media, en dat alles in de jacht op een gelukkiger leven. Maar je zult nooit genoeg hebben van dingen die je niet echt nodig hebt, want dat leidt alleen maar tot schulden, depressies en ontevredenheid. Er is meer in het leven dan rekeningen en geld en werk. 

 Jeugdvrienden Joshua Fields Millburn en Ryan Nicodemus waren nog jong, hadden goedbetaald werk en leefden een ‘rijk’ leven. Totdat ze merkten dat ze niet gelukkig waren en hun beider relaties stuk liepen. Ze ontdekten minimalisme, waardoor ze in staat waren hun bloedeloze baan op te zeggen, de meeste van hun bezittingen van de hand te doen en zich te richten op wat echt belangrijk is, zoals gezondheid, passie en persoonlijke groei – een betekenisvol leven.

Minimalisme (Hardcover) Auteur Joshua Fields Millburn Minimalisme (Hardcover) Auteur Ryan Nicodemus
Meer informatie
Meer informatie
Auteur Joshua Fields Millburn, Ryan Nicodemus
Druk 1
Imprint Luitingh Sijthoff
Uitvoering Hardcover
Publisher name Luitingh-Sijthoff
ISBN 9789024580620
Verschijningsdatum 18 jan. 2018
Dit vinden anderen van het boek
Jouw waardering

Bestellen