Kinderbuik (Paperback)

In Kinderbuik van dr. Judith M. Deckers-Kocken beschrijft deze ervaren kinderarts voor maag-darm-leverziekten haar visie op gezondheid. Op basis van 20 jaar ervaring schreef Judith Deckers-Kocken een boek over hoe kinderen in hun kracht komen en simpelweg gelukkig zijn met voldoende aandacht, gezond eten, de juiste manier van ademen en bewegen. 

Judith Deckers-Kocken
€ 24,99
Direct leverbaar
Laagste prijs op de nieuwste boekenBinnen 14 dagen gratis retournerenOp werkdagen voor 21.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL)
Kinderbuik
lekker in je vel door aandacht, ademen en eten; met tips, oefeningen en recepten

Kinderbuik van Dr. Judith M. Deckers-Kocken is niet het zoveelste boek over gezond eten met kinderen, maar een boek over de gezondheid van kinderen als geheel. Dr. Judith M. Deckers-Kocken, kinderarts voor maag-darm-leverziekten beschrijft in Kinderbuik haar visie op ziekte en gezondheid vanuit een holistische benadering: lichaam, geest en ziel zijn een.

Vanuit haar jarenlange ervaring als kinderarts schreef Judith Deckers-Kocken een bijzonder boek over hoe kinderen in hun kracht komen en simpelweg gelukkig zijn met voldoende aandacht, gezond eten, de juiste manier van ademen en de juiste manier van bewegen. Ondersteund door prachtige fotografie, lekkere recepten en eenvoudige yoga- en meditatieoefeningen laat Judith Deckers-Kocken zien dat alle kinderen, ziek en gezond, het beste functioneren als ze er mogen zijn zoals ze zijn.

Kinderbuik (Paperback) Auteur Judith Deckers-Kocken
Meer informatie
Meer informatie
Auteur Judith Deckers-Kocken
Pagina's 192
Druk 1
Imprint AnkhHermes, Uitgeverij
Uitvoering Paperback
Publisher name VBK Media
ISBN 9789020211030
Verschijningsdatum 26 jul. 2016
Dit vinden anderen van het boek
Jouw waardering

Bestellen