Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Werken met... - Werken met de Omgevingswet (Paperback)

Praktische handleiding met tips voor implementatie.

Een praktische handleiding voor de implementatie én de uitvoering van de Omgevingswet.

Jur van der Velde, Annette Zebel-Vaudo | Nederlands | 290 pagina's
€ 49,50

Helaas, dit boek is uitverkocht

Deze variant van het product is uitverkocht. Kies hierboven, indien van toepassing, een andere variant

Werken met de Omgevingswet De Omgevingswet treedt naar verwachting op 1 januari 2021 in werking. Deze wet brengt de nodige veranderingen met zich mee op het terrein van de fysieke leefomgeving. De Omgevingswet beoogt niet alleen een andere inhoud, maar ook een andere wijze van werken. Gelet hierop, is goed om tijdig kennis te nemen van de Omgevingswet. Dit boek levert daaraan een bijdrage. Het schetst de inhoud van de Omgevingswet en de uitvoeringsregelingen en geeft de mogelijke veranderingen voor de praktijk weer. Ook bevat het praktische tips en benoemt het de succesfactoren van een goede implementatie en een goede uitvoering van de wet.

Ten opzichte van de vorige druk van dit boek is meer aandacht besteed aan de Aanvullingswetten, de uitvoeringsregelingen (amvb’s en omgevingsregeling) en de regelgeving over de invoering. Het boek is geschikt voor iedereen die meer over de Omgevingswet wil weten en inzicht wil hebben in de succesfactoren voor een goede implementatie en uitvoering.

Mr. J. van der Velde, partner Interra Adviseurs te Joure en adviseur Omgevingswet. De heer Van der Velde is nauw betrokken bij de implementatie van de Omgevingswet bij met name gemeenten. Naast de inhoud van de Omgevingswet, richt hij zich op de gevolgen van de wet en op de veranderingen voor het bestuur, het ambtelijk apparaat, initiatiefnemers en andere betrokkenen.

Mr. A.J.M. Zebel-Vaudo, manager businessunit Legal & Finance bij Rho adviseurs voor leefruimte. Zij is nauw betrokken bij bestemmingsplannen met verbrede reikwijdte op grond van de Crisis- en herstelwet en bij de implementatie van de Omgevingswet. Daarbij richt zij zich met name op de overgangsrechtelijke vraagstukken van bedrijven en overheden en op het instrumentarium om ontwikkelingen mogelijk te maken.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Jur van der Velde, Annette Zebel-Vaudo
  • UitgeverijBerghauser Pont Publishing
  • ImprintBerghauser Pont Publishing

Reviews

Werken met de Omgevingswet (Paperback)
Schrijf als eerste een review!

Andere delen uit de serie Werken met...