Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789074899451_front_cover
1 / 2

De astrologische duiding 4 - Analyse van aspecten (Paperback)

Karen M. Hamaker-Zondag | Nederlands | 336 pagina's
29,50

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Karen Hamaker-Zondag is een internationaal bekende astrologe. Ze ontving in 1998 in de Verenigde Staten de allerhoogste onderscheiding op het gebied van onderwijs in en kennisoverdracht van de astrologie: de Regulus Award for Education. Ze heeft een eigen opleidingsinstituut en schreef meer dan 35 boeken.

De boeken in de serie ‘De Astrologische Duiding’ (‘de gele reeks’) worden inmiddels beschouwd als onmisbaar voor de psychologische duiding. Ze bevatten een schat aan kennis en ervaring. In deel IV behandelt Karen de leer van de aspecten – de hoeken die de planeten onderling en met de aarde maken – en geeft uitgebreide aanwijzingen voor de duiding.

Het tweede deel van dit boek bestaat uit kernachtige duidingen van alle planeten onderling en met Midhemel en Ascendant, die als oefenmateriaal en als naslagwerk kunnen worden gebruikt.

Bij zowel de duidingsaanwijzingen als in de duidingen zelf laat Karen zien dat er geen goede of slechte aspecten zijn, en ook hoe belangrijk het is om psychologisch verantwoorde en heldere duidingen te geven.

De eerste druk van dit boek stamt uit 1982; deze nieuwe druk is op verschillende plaatsen aangevuld, bewerkt en herschreven.

Onontbeerlijk om goed en verantwoord aspecten te leren duiden!

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Karen M. Hamaker-Zondag
  • UitgeverijSymbolon, Uitgeverij
  • ImprintSymbolon, Uitgeverij

Reviews

Analyse van aspecten (Paperback)
Schrijf als eerste een review!

Andere delen uit de serie De astrologische duiding