Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

De drie grote liefdes in je leven (Paperback)

Soulmates, karmische partners en tweelingzielen

In 'De drie grote liefdes in je leven, soulmates, karmische partners en tweelingzielen' van Kate Rose leer je onderscheiden tussen drie soorten liefdes die je in je leven kunt hebben.

Kate Rose | Nederlands | 192 pagina's
Kies je product:
23,50

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

In De drie grote liefdes in je leven, soulmates, karmische partners en tweelingzielen van Kate Rose leer je onderscheiden tussen drie soorten liefdes die je in je leven kunt hebben en de lessen die zij met zich meebrengen om de Ware te kunnen ontmoeten. Ontdek waarom je vorige liefde niet de Ware bleek te zijn en het verschil tussen verschillende soorten liefdes.

We worden verliefd, houden van en hopen dat het voor altijd zal zijn. Na een gebroken hart vinden we de moed om opnieuw op zoek te gaan naar de liefde. We komen iemand tegen die helemaal bij ons lijkt te passen, we doen er alles aan om de relatie te laten slagen en ontmoeten daarna een droompartner.

De meest ideale liefde zul je misschien niet direct herkennen, omdat ze niet groots en meeslepend is. Ze heeft je wel het allermooiste te bieden: de volwaardige acceptatie van jezelf. Van soulmates tot karmische partners en tweelingzielen, ze leren ons wat ons in relaties echt gelukkig maakt. De zoektocht naar de liefde is een reis naar onze tweelingziel en de ontdekking van ons ware zelf.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Kate Rose
  • Vertaler(s)Jörgen van Drunen
  • UitgeverijVBK|Media
  • ImprintAnkhHermes, Uitgeverij

Reviews

De drie grote liefdes in je leven (Paperback)
Schrijf als eerste een review!