Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

De goede huisvader (Paperback)

Hoe breng ik mijn woning technisch in orde?

Kathleen Verlée, Joris Breugelmans | Nederlands | 336 pagina's
€ 44,00

Helaas, dit boek is uitverkocht

Deze variant van het product is uitverkocht. Kies hierboven, indien van toepassing, een andere variant

Zodra je een woning hebt, krijg je ook de verantwoordelijkheid om ze in orde te houden. Maar wat is ‘in orde’ nu eigenlijk? Wat wordt er (wettelijk) van een vastgoedeigenaar verwacht?

Dit boek geeft een toegankelijk overzicht van alle technieken en wettelijke verplichtingen die je moet kennen om een woning technisch in orde te brengen, van verwarming tot inbraakveiligheid. Je leert vakjargon begrijpen en krijgt waardevolle tips die garanderen dat je waar voor je geld krijgt als je een huis koopt, bouwt of verbouwt. Naast de allernieuwste technieken is er ook aandacht voor verouderde installaties die je weleens zou kunnen tegenkomen in een minder recente woning.

Dat alles maakt De goede huisvader een onmisbaar handboek voor vastgoeddeskundigen, vastgoedbeheerders, projectontwikkelaars, landmeters, (binnenshuis)architecten, bouwkundigen, medewerkers van notariaten en studenten uit de bijbehorende opleidingen. Tegelijkertijd is het een praktische gids voor al wie een droomwoning wil aankopen, bouwen of renoveren.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Kathleen Verlée, Joris Breugelmans
  • UitgeverijBORGERHOFF & LAMBERIGTS
  • ImprintOWL PRESS

Reviews

De goede huisvader (Paperback)
Schrijf als eerste een review!