De weg naar huis (Paperback)

Een fascinerend en buitengewoon inspirerend boek over familie, verlies en de helende kracht van hardlopen. Ook voor niet-lopers.

Katie Arnold
€ 20,99
Laagste prijs op de nieuwste boekenBinnen 14 dagen gratis retournerenOp werkdagen voor 21.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL)
Reserveer nu en ontvang vanaf verschijnen op 18-10-2019
De weg naar huis

Na het plotselinge verlies van haar vader ontdekt Katie Arnold dat het hardlopen haar helpt met het verwerken van het verdriet en de pijn. Jarenlang reisde ze de wereld over voor Outside Magazine, op zoek naar avontuur. Living on the edge was haar dagelijkse kost. Dit memoir gaat over de drie turbulente jaren die volgen op de dood van haar vader. Ze komt erachter dat veel van wat ze dacht over hem te weten, niet klopt. Wat volgt is een inspirerende ontdekkingsreis over de helende kracht van het hardlopen en de hervonden betekenis van het leven als je een dierbare bent kwijtgeraakt.

De weg naar huis is een boek voor hardlopers, maar ook voor vrouwen die jongleren met werk, gezin en hun eigen behoeftes. Voor hen die een echtscheiding hebben meegemaakt, de dood van een geliefde hebben moeten verwerken, die weten wat het is om met angst te leven.

De weg naar huis (Paperback) Auteur Katie Arnold
Meer informatie
Meer informatie
Auteur Katie Arnold
Pagina's 384
Druk 1
Imprint Luitingh Sijthoff
Uitvoering Paperback
Publisher name Luitingh-Sijthoff
ISBN 9789024584956
Verschijningsdatum 18 okt. 2019
Dit vinden anderen van het boek
Jouw waardering

Bestellen