Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789083301945_front_cover
1 / 1

Amsterdam Street Art (Paperback)

Kees Kamper | Engels | 320 pagina's
34,00

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Street art groeide de afgelopen jaren uit van een subversieve underground kunstbeweging tot een alom vertegenwoordigde aanwezigheid op straat. Het belang van graffiti en street art voor de moderne kunst wordt steeds meer onderkend en de kunstvorm heeft terecht zijn plek weten te veroveren in galeries en de collecties van vooraanstaande musea.

Amsterdam is altijd een unieke locatie geweest in de wereld van graffiti en street art. De stad vormde een dankbaar canvas voor lokale kunstenaars en werd al snel ook populair onder buitenlandse street artists. Velen van hen vonden de ruimte die ze nodig hadden om hun kunst verder te ontwikkelen op de muren van gekraakte en lege gebouwen, in de stille straten en de afgelegen gebieden.

Stedelijke herontwikkelingsprojecten hebben veel van de graffiti weggevaagd, maar in ‘Amsterdam street art’ heeft Kees Kamper 17 jaar aan street art fotografisch weten te vereeuwigen. Het boek is een bloemlezing, met bijna 900 foto's van het werk van meer dan 500 street artists. Stuk voor stuk zijn ze zorgvuldig door Kees uit het stadsbeeld geplukt.

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Kees Kamper
  • UitgeverijKomma, Uitgeverij
  • ImprintKomma, Uitgeverij

Reviews

Amsterdam Street Art (Paperback)
Schrijf als eerste een review!