Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789059999039_front_cover
1 / 2

Zo wordt opvoeden leuk! (Paperback)

plezierig werken aan een goede relatie met je kind

Kevin Leman | Nederlands | 288 pagina's
18,50

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Alle ouders willen trots zijn op hun kinderen. En iedere ouder verlangt naar een gezin waarin alle gezinsleden genieten van elkaar en de ander liefhebben en respecteren. Je gunt dat je kinderen en je gunt dat jezelf.

Maar is zo'n gezinsleven een idyllisch ideaal of is het een realistisch doel? Auteur Kevin Leman is duidelijk: Het is mogelijk en ligt ook voor jou binnen handbereik. Alleen zul jij als ouder moeten kiezen wat voor vader of moeder jij wilt zijn. En daar wringt hem deels de schoen: je bent onzeker, want hoe oefen je in deze tijd op een gezonde manier gezag uit over je kinderen?

Kevin Leman heeft meer dan veertig jaar ervaring als vader, psycholoog en gezinscoach. In dit boek combineert hij op humoristische wijze zijn kennis met zijn ervaring. En hij is ervan overtuigd dat zijn aanpak werkt, omdat hij dit vaak in de praktijk terugziet.

Als jij dit boek in handen hebt gekregen is daar een reden voor. Waarschijnlijk wil je een aantal - of een heleboel - zaken in jouw huishouden zien veranderen en vind je dat het nu de tijd is om in actie te komen. Misschien drijven je pubers je tot wanhoop, of is het je stampvoetende peuter die je soms het schaamrood op de kaken bezorgt. Kevin Leman is eerlijk: je taak is niet eenvoudig en je kunt beter nu ingrijpen dan later. Maar hij is ook vol vertrouwen en ziet jouw droom voor jouw gezin graag werkelijkheid worden. Zodat opvoeden weer leuk wordt!

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Kevin Leman
  • Vertaler(s)Else Broeksma - Algra
  • UitgeverijGideon, Stichting Uitgeverij
  • ImprintUitgeverij De Barbaar

Reviews

Zo wordt opvoeden leuk! (Paperback)
Schrijf als eerste een review!