Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Grenzeloos (E-book)

Kim Moelands | Nederlands | 346 pagina's
Kies je product:
€ 9,95

Helaas, dit boek is uitverkocht

Deze variant van het product is uitverkocht. Kies hierboven, indien van toepassing, een andere variant

Ik ben letterlijk op sterven na dood. Ik kan niet ademen. Als een pop lig ik in een ziekenhuisbed. Slangen in mijn lijf. Wachtend. Op dat verlossende bericht. Dat er donorlongen voor me zijn die me een tweede kans op leven geven.

Ze geloofde er niet in, maar vier jaar na het overlijden van haar geliefde Ron, vindt Kim een nieuwe liefde. Jan weet haar zo diep te raken dat ze alsnog besluit het onzekere traject voor een dubbele longtransplantatie in te gaan. Haar enige kans in het gevecht tegen de dodelijke taaislijmziekte.
In Grenzeloos vertelt ze op indringende wijze hoe haar gezondheid achteruit holt terwijl haar wil om te leven groeit. Lopen gaat nauwelijks meer, zonder zuurstofslang kan ze niet leven en ze krijgt de ene klaplong na de andere.
En altijd is daar Jan, die haar omringt met zijn liefde, optimisme en oplettendheid. Hij is tijdens de langdurige ziekenhuisopnames dag en nacht bij Kim, waakt over haar en gaat de strijd aan met egos en miscommunicatie.
Uiteindelijk komt Kim op de internationale hoog urgentielijst en zijn er net op tijd donorlongen. Maar hoe ziet het leven er na een transplantatie uit?
Na haar autobiografische bestseller Ademloos, schrijft Kim Moelands met Grenzeloos opnieuw een aangrijpend boek, een prachtige ode aan het leven en de liefde, waarin humor, angst en spanning elkaar afwisselen.
www.kimmoelands.nl

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Kim Moelands
  • UitgeverijOveramstel Uitgevers
  • ImprintThe House of Books

Reviews

Grenzeloos (E-book)
Schrijf als eerste een review!