Dagboek van een muts

Dagboek van een muts: superpopulaire serie voor meiden

Dagboek van een muts is een serie jeugdboeken voor meiden rond de leeftijd van 10 tot 12 jaar. In de hoofdrol: Nikki J. Maxwell, blunderkoningin. In haar dagboeken, inmiddels zijn er 12 delen verschenen, schrijft ze vol humor en zelfspot over zichzelf, allerlei herkenbare situaties, BFF’s Chloë en Zoey, grote liefde Brandon en aartsrivaal McKenzie.
► Bekijk alle boeken...

Alle delen uit de serie

Het nieuwste boek (deel 12) uit de serie Dagboek van een muts heet Liefdeskriebels. In dit deel is het schooljaar bijna voorbij, en Nikki kan niet wachten tot het zomervakantie is. Maar dan komt er een nieuwe jongen in de klas, en hij is SUPERLEUK! Nikki voelt kriebels, maar wat moet ze daar nou weer mee? Want hoe moet dat dan met hottie Brandon? Aartsvijand MacKenzie zit er natuurlijk bovenop. Lukt het haar om Nikki en Brandon uit elkaar te drijven?

Het eerste deel van Dagboek van een muts is Avonturen uit een niet-zo-perfect leven. De overige delen heten Zoek 't lekker uit! (2), In de spotlights! (3), Zak er lekker door! (4), Nikki weet raad (5), Hopeloos verliefd (6), Drama voor de camera (7), Er was eens... (8), Houd de dief! (9), Puppy love (10) en BFF's voor even (11).

Daarnaast verscheen het dagboek Afblijven! Dit dagboek is van mij en Mijn gemuts, waarin je zelf je eigen belevenissen kunt opschrijven.

Rachel Renée Russell

De Dagboek van een muts-serie is geschreven door Rachel Renée Russell. Ze is advocate, maar vindt het leuker om jeugdboeken te schrijven. De hoofdpersoon van Dagboek van een muts is vernoemd naar een van haar eigen dochters. Nikki dus. Daarnaast heeft ze nog een dochter: Erin. Nikki en Erin helpen Rachel met het maken van de illustraties. Daarnaast zijn ze een bron van inspiratie, want veel van de muts-verhalen zijn gebaseerd op schoolervaringen van Nikki en Erin Russell.

Dagboek van een muts verschijnt in maar liefst 35 landen en is wereldwijd een daverend succes. In 2017 ontving Dagboek van een muts 10 - Puppy love de Prijs van de Nederlandse Kinderjury.

Bekijk hier alle boeken uit de serie Dagboek van een muts

14 Items

per pagina
Aflopend sorteren

14 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Bestellen