Dagboek van een muts

Dagboek van een muts: superpopulaire serie voor meiden

Dagboek van een muts is een serie jeugdboeken voor meiden rond de leeftijd van 10 tot 12 jaar. In de hoofdrol: Nikki J. Maxwell, blunderkoningin. In haar dagboeken, inmiddels zijn er 11 delen verschenen, schrijft ze vol humor en zelfspot over zichzelf, allerlei herkenbare situaties, BFF’s Chloë en Zoey, grote liefde Brandon en aartsrivaal McKenzie.

Het nieuwste boek uit de serie Dagboek van een muts heet BFF's voor even. In dit deel mag Nikki meedoen aan een schooluitwisseling. Cool, toch? Nou, niet helemaal. Want wie zit er sinds kort op de school waar Nikki een week naartoe gaat? Precies! Aartsvijand MACKENZIE! Nikki kan wel janken. Zal MacKenzie haar de ellendigste week EVER bezorgen of gedraagt ze zich voor één keer?

De Dagboek van een muts-serie is geschreven door Rachel Renée Russell. Ze is advocate, maar vindt het leuker om jeugdboeken te schrijven. De hoofdpersoon van Dagboek van een muts is vernoemd naar een van haar eigen dochters. Nikki dus. Daarnaast heeft ze nog een dochter: Erin. Nikki en Erin helpen Rachel met het maken van de illustraties. Daarnaast zijn ze een bron van inspiratie, want veel van de muts-verhalen zijn gebaseerd op schoolervaringen van Nikki en Erin Russell.

Dagboek van een muts verschijnt in maar liefst 35 landen en is wereldwijd een daverend succes. In 2017 ontving Dagboek van een muts 10 - Puppy love de Prijs van de Nederlandse Kinderjury.

Bekijk hier alle boeken uit de serie Dagboek van een muts

13 Items

per pagina
Aflopend sorteren

13 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Bestellen