Dagboek van een muts

Alle delen
Over de serie
Het nieuwste boek
Rachel Renée Russell

Dagboek van een muts gratis thuisbezorgd

Alle boeken uit deze serie bestel je ZONDER VERZENDKOSTEN. Als je deel 12 (Liefdeskriebels) en/of deel 13 (Partystress!) koopt, ontvang je de eerste 30 pagina's al in je mailbox voordat je het boek in huis hebt. Begin meteen met lezen!

Supergrappige boekenserie over Nikki Maxwell

Dagboek van een muts is een serie jeugdboeken voor meiden rond de leeftijd van 10 tot 12 jaar. In de hoofdrol: Nikki J. Maxwell, blunderkoningin. In haar dagboeken, inmiddels zijn er 13 delen verschenen, schrijft ze vol humor en zelfspot over zichzelf, allerlei herkenbare situaties, BFF’s Chloë en Zoey, grote liefde Brandon en aartsrivaal McKenzie.

Het eerste deel van Dagboek van een muts is Avonturen uit een niet-zo-perfect leven. De overige delen heten Zoek 't lekker uit! (2), In de spotlights! (3), Zak er lekker door! (4), Nikki weet raad (5), Hopeloos verliefd (6), Drama voor de camera (7), Er was eens... (8), Houd de dief! (9), Puppy love (10), BFF's voor even (11), Liefdeskriebels (12) en Partystress! (13).

Daarnaast verscheen het dagboek Afblijven! Dit dagboek is van mij en Mijn gemuts, waarin je zelf je eigen belevenissen kunt opschrijven.

Nieuwe Dagboek van een muts - Partystress

Het nieuwste boek (deel 13) uit de serie Dagboek van een muts heet Partystress! Nog een paar nachtjes slapen en dan is Nikki jarig! Samen met haar BFF’s Chloë en Zoey bedenkt Nikki een waanzinnig cool verjaardagsfeest. Iedereen zal er nog weken over praten! Er is alleen één probleem: volgens haar moeder is hun plan véél te duur. PARTYSTRESS! Nikki dreigt het feest te moeten afblazen, maar dan krijgt ze hulp uit onverwachte hoek. Wordt het toch een feest om NOOIT te vergeten? 

Bestel jouw Partystress!

Rachel Renée Russell

De Dagboek van een muts-serie is geschreven door Rachel Renée Russell. Ze is advocate, maar vindt het leuker om jeugdboeken te schrijven. De hoofdpersoon van Dagboek van een muts is vernoemd naar een van haar eigen dochters. Nikki dus. Daarnaast heeft ze nog een dochter: Erin. Nikki en Erin helpen Rachel met het maken van de illustraties. Daarnaast zijn ze een bron van inspiratie, want veel van de muts-verhalen zijn gebaseerd op schoolervaringen van Nikki en Erin Russell.

Dagboek van een muts verschijnt in maar liefst 35 landen en is wereldwijd een daverend succes. In 2017 ontving Dagboek van een muts 10 - Puppy love de Prijs van de Nederlandse Kinderjury.

15 Items

per pagina
Aflopend sorteren

15 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Bestellen