Het leven van een Loser

Alle delen
Losse boeken
Over de serie
Boeken
Over de auteur
Reserveer Vet koel (13)

Het leven van een Loser gratis thuisbezorgd

Alle boeken uit deze serie bestel je ZONDER VERZENDKOSTEN. Als je deel 12 (Wegwezen) koopt, ontvang je de eerste 32 pagina's al in je mailbox voordat je het boek in huis hebt.

Op 4 juni verschijnt deel 13: Vet koel. Reserveer nu! ✔ Op de dag van verschijnen in huis ✔ Gratis verzending ✔ Start nu al met lezen: het eerste hoofdstuk morgen in je mailbox ✔ Laagste prijsgarantie

Alle boeken bij Het leven van een Loser

Naast de 12 delen uit de serie zijn er ook nog losse boeken over Bram Botermans geschreven of speciale edities uitgekomen. Boeken die je als Loser-fan niet mag missen!

Het leven van een Loser: de kinderboeksensatie

Bram Botermans

Bram Botermans is de hoofdpersoon uit de boekenserie Het leven van een Loser. Hij vindt zichzelf perfect, maar zijn omgeving weet wel beter... Samen met zijn vriend Theo beleeft Bram de allergrappigste avonturen: zaken lopen altijd anders dan hij denkt. Vaak met rampzalige gevolgen.

Het leven van een Loser is ideaal voor kinderen van 9 tot 12 jaar. De boeken zijn makkelijk om te lezen dankzij hulplijntjes onder de zinnen. Er staan veel cartoonachtige illustraties in.

Alle boeken in detail

Volgorde delen

De serie bestaat inmiddels uit twaalf delen. In het nieuwste boek, Wegwezen, gaat de familie Botermans op vakantie naar een tropisch eiland. Alles pakt natuurlijk weer anders uit: Brams vlucht is een ramp en eenmaal op het eiland blijkt het vakantiepark een nachtmerrie. Er lopen veel te grote spinnen rond en de zon brandt harder dan verwacht. Laten ze hun vakantie verpesten? Met Bram Botermans-sleutelhanger.

Wil je beginnen met de serie? Het eerste deel is Het leven van een Loser. De overige delen zijn Vette pech! (2), Bekijk het maar! (3), Een hondenleven (4), Niet te doen! (5), Geen paniek! (6), Zwaar de klos (7), Gedumpt (8), Flutvakantie (9), Ff offline (10), Drie keer niks (11) en Wegwezen (12).

In Niet te filmen lees je hoe de serie Het leven van een Loser werd verfilmd in drie speelfilms van 20th Century Fox (verkrijgbaar op dvd). Achter de schermen is het humoristische verhaal achter de film Flutvakantie. Het eerste deel van Het leven van een Loser verscheen ook in een Friese editie: It libben fan in Labbekak.

In juni 2019 verschijnt deel 13 in de serie: Vet koel.

Prijzen

In Nederland werden al meer dan 2 miljoen boeken verkocht van Het leven van een Loser; wereldwijd zelfs meer dan 165 miljoen. In 2018 kreeg Drie keer niks – deel 11 in de serie – van de Nederlandse kinderjury de publieksprijs in de categorie 10 tot 12 jaar. In 2015 werd Het leven van een Loser – Gedumpt (8) bekroond met de prijs.

Jeff Kinney de schrijver van Het leven van een Loser

De Amerikaanse auteur Jeff Kinney woont met zijn vrouw en twee zonen in Zuid Massachusetts. Hij schrijft kinderboeken, is computerprogrammeur en heeft een boekwinkel.

Het leven van een Loser 13 - Vet koel

Op juni 2019 verschijnt deel 13 in de serie. Deze Loser heet Vet koel.

Door zware sneeuwval sluit Brams school; iedereen heeft ijsvrij. Geweldig, maar al snel verandert de woonwijk in een winters slagveld. Er worden ijsforten gebouwd en epische sneeuwballengevechten gehouden. Midden in de vuurlinie zitten Bram en Theo. Het wordt een gevecht op leven en dood, vol samenzweringen en verraad. De buurt verloedert in rap tempo. Ontpoppen Bram en Theo zich tot ware sneeuwhelden, of halen zij de dooiperiode niet?

Reserveer hier jouw exemplaar

13 Items

per pagina
Aflopend sorteren

13 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Bestellen