Het leven van een loser

Het leven van een loser: de kinderboeksensatie

Bram Botermans is de hoofdpersoon uit de boekenserie Het leven van een loser. Hij vindt zichzelf perfect, maar zijn omgeving weet wel beter... Samen met zijn vriend Theo beleeft Bram de allergrappigste avonturen: zaken lopen altijd anders dan hij denkt. Vaak met rampzalige gevolgen.

Het leven van een loser is ideaal voor kinderen van 10 tot 12 jaar. De boeken zijn makkelijk om te lezen dankzij hulplijntjes onder de zinnen. Er staan veel cartoonachtige illustraties in.

De serie bestaat inmiddels uit twaalf delen. In het nieuwste boek, Wegwezen, gaat de familie Botermans op vakantie naar een tropisch eiland. Alles pakt natuurlijk weer anders uit: Brams vlucht is een ramp en eenmaal op het eiland blijkt het vakantiepark een nachtmerrie. Er lopen veel te grote spinnen rond en de zon brandt harder dan verwacht. Laten ze hun vakantie verpesten? Met Bram Botermans-sleutelhanger.

In Nederland werden al meer dan 2 miljoen boeken verkocht van Het leven van een Loser; wereldwijd zelfs meer dan 165 miljoen. In 2018 kreeg Drie keer niks – deel 11 in de serie – van de Nederlandse kinderjury de publieksprijs in de categorie 10 tot 12 jaar. In 2015 werd Het leven van een Loser – Gedumpt (8) bekroond met de Prijs.

De Amerikaanse auteur Jeff Kinney woont met zijn vrouw en twee zonen in Zuid Massachusetts. Hij schrijft kinderboeken, is computerprogrammeur en heeft een boekwinkel.

Bekijk hieronder alle titels uit Het leven van een loser

14 Items

per pagina
Aflopend sorteren

14 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Bestellen