Het leven van een Loser

Alle delen
Losse boeken
Over de serie
Over de auteur

Het leven van een Loser gratis thuisbezorgd

Alle boeken uit deze serie bestel je ZONDER VERZENDKOSTEN.

Pas verschenen: deel 13, Vet koel. Bestel nu! ✔ Gratis verzending ✔ Voordat je het boek in huis hebt starten met lezen: het eerste hoofdstuk morgenochtend in je mailbox ✔ Laagste prijsgarantie

Alle boeken bij Het leven van een Loser

Naast de 13 delen uit de serie zijn er ook nog losse boeken over Bram Botermans geschreven of speciale edities uitgekomen. Boeken die je als Loser-fan niet mag missen!

Het leven van een Loser: de kinderboeksensatie

Bram Botermans

Bram Botermans is de hoofdpersoon uit de boekenserie Het leven van een Loser. Hij vindt zichzelf perfect, maar zijn omgeving weet wel beter... Samen met zijn vriend Theo beleeft Bram de allergrappigste avonturen: zaken lopen altijd anders dan hij denkt. Vaak met rampzalige gevolgen.

Het leven van een Loser is ideaal voor kinderen van 9 tot 12 jaar. De boeken zijn makkelijk om te lezen dankzij hulplijntjes onder de zinnen. Er staan veel cartoonachtige illustraties in.

Prijzen

In Nederland werden al meer dan 2 miljoen boeken verkocht van Het leven van een Loser; wereldwijd zelfs meer dan 165 miljoen. In 2018 kreeg Drie keer niks – deel 11 in de serie – van de Nederlandse kinderjury de publieksprijs in de categorie 10 tot 12 jaar. In 2015 werd Het leven van een Loser – Gedumpt (8) bekroond met de prijs.

Jeff Kinney de schrijver van Het leven van een Loser

De Amerikaanse auteur Jeff Kinney woont met zijn vrouw en twee zonen in Zuid Massachusetts. Hij schrijft kinderboeken, is computerprogrammeur en heeft een boekwinkel.

13 Items

per pagina
Aflopend sorteren

13 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Bestellen