Kapitein Onderbroek

Alle delen
Over de serie

Bekijk en bestel hier alle delen uit de serie Kapitein Onderbroek

Als je deel 3 (Kapitein Onderbroek en de ongelooflijke kantinejuffrouwen) koopt, ontvang je de eerste twee hoofdstukken al in je mailbox voordat je het boek in huis hebt.

Kapitein Onderbroek: méér dan onderbroekenlol!

Kapitein Onderbroek is een graphic novel-serie, geschreven door Dav Pilkey, voor kinderen vanaf ca. 8 jaar.

Kapitein OnderbroekDe boeken gaan over Sjors en Harm. De twee vrienden halen altijd kattenkwaad uit. Als ze op onfortuinlijke wijze worden betrapt, moeten ze de meest vervelende klussen opknappen, van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat. Maar de jongens nemen wraak met een hypnose-ring. Ze veranderen de directeur in Kapitein Onderbroek, die als een soort Superman allerlei heldendaden verricht.

De serie

De serie bestaat inmiddels uit drie delen. Het eerste deel heet De avonturen van Kapitein Onderbroek. De overige delen zijn Kapitein Onderbroek en de aanval van de pratende plees (2) en Kapitein Onderbroek en de ongelooflijke kantinejuffrouwen (3). 

In juni 2019 verschijnt deel 4; de titel is nog niet bekend.

Kapitein Onderbroek op Netflix

Kapitein Onderbroek is sinds 2018 ook te zien op Netflix: de tekenfilmreeks De heldenverhalen van Kapitein Onderbroek isgebaseerd op de boekenreeks van Dav Pilkey. In de zomer van 2017 draaide de DreamWorks-tekenfilm Kapitein Onderbroek: Het Eerste Grote Avontuur in de bioscoop. Bekijk hier de trailer.

3 Items

per pagina
Aflopend sorteren

3 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Bestellen