Kapitein Onderbroek

Alle delen
Over de serie

Bekijk en bestel hier alle delen uit de serie Kapitein Onderbroek

Als je deel 3 (Kapitein Onderbroek en de ongelooflijke kantinejuffrouwen) koopt, ontvang je de eerste twee hoofdstukken al in je mailbox voordat je het boek in huis hebt.

Op 13 augustus verschijnt deel 4 in de serie: Kapitein Onderbroek en het penibele plan van professor Poepiebroek. Reserveer hem nu en ontvang het boek op de dag van verschijnen in huis!

Kapitein Onderbroek: méér dan onderbroekenlol!

Kapitein Onderbroek is een graphicnovelserie voor kinderen vanaf ca. 8 jaar, geschreven door Dav Pilkey (ook auteur van de serie Dog Man).

Kapitein OnderbroekDe boeken van Kapitein Onderbroek gaan over Sjors en Harm. De twee vrienden halen altijd kattenkwaad uit. Als ze op onfortuinlijke wijze worden betrapt, moeten ze de meest vervelende klussen opknappen, van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat. Maar de jongens nemen wraak met een hypnose-ring. Ze veranderen de directeur in Kapitein Onderbroek, die als een soort Superman allerlei heldendaden verricht.

De serie

De serie bestaat inmiddels uit vier delen. Het eerste deel heet De avonturen van Kapitein Onderbroek. De overige delen zijn Kapitein Onderbroek en de aanval van de pratende plees (2), Kapitein Onderbroek en de ongelooflijke kantinejuffrouwen (3) en Kapitein Onderbroek en het penibele plan van professor Poepiebroek (4). 

Kapitein Onderbroek op Netflix

Kapitein Onderbroek is sinds 2018 ook te zien op Netflix: de tekenfilmreeks De heldenverhalen van Kapitein Onderbroek is gebaseerd op de boekenreeks van Dav Pilkey. In de zomer van 2017 draaide de DreamWorks-tekenfilm Kapitein Onderbroek: Het Eerste Grote Avontuur in de bioscoop.

Dog Man

Dog Man is een hilarische graphic novel vol met bizarre tekeningen en leuke woordgrappen, vertaald door Tjibbe Veldkamp. Urenlang lees- en kijkplezier voor kinderen vanaf 7 jaar. Er zijn nu drie delen beschikbaar Dog Man (1), Dog Man gaat los! (2) en Dog Man en de gekloonde kat (3).

4 Items

per pagina
Oplopend sorteren

4 Items

per pagina
Oplopend sorteren

Bestellen