Kolletje & Dirk

Alle delen
Wie is Kolletje?
Tips

Kolletje & Dirk: ideale voorleesboeken

De Kolletje & Dirk-boeken zijn voorleesboeken voor kleuters: meisjes én jongens. Ze zijn geschreven door Pieter Feller en er staan heel veel vrolijke full colour illustraties in van Natascha Stenvert. Elk boek bevat meerdere verhaaltjes. De verschillende delen zijn los van elkaar te lezen.

Het nieuwste boek van Kolletje & Dirk is De leukste kleuters van Nederland, een bundeling van de boeken Opa en oma voor altijd jong, Gruwelijk eng! en Kom erbij!. Ideaal om elke dag uit voor te lezen, thuis, onderweg of in de klas. In augustus komt Samen op reis van de drukpers, passend bij het thema van de Kinderboekenweek, Reis mee!

Kolletje: het meisje met de toversokken

KolletjeKolletje is een vrolijk en eigenwijs meisje. Eigenlijk heet ze Katharina Orselia Laetitia, maar dat is natuurlijk een veel te lange naam! Voor haar vierde verjaardag krijgt ze toversokken van haar lievelingstante Laetitia. Als ze deze rood-witte toversokken aantrekt, kan ze opeens de wonderlijkste dingen. Ze sleept haar sokken overal mee naartoe en samen met haar vriendje Dirk beleeft ze zo de leukste avonturen.

Advies nodig?

Wil je een boek van Kolletje & Dirk kopen, maar heb je geen idee welk? Misschien kunnen we je helpen met deze tips.

  • Afgelopen drie jaar werd voor de Kinderboekenweek een boek gemaakt. In 2018 (thema: Vriendschap) verscheen Kom erbij!Kom erbij! is ook leverbaar met een Kolletje vriendenboekje. In 2017 (thema: Griezelen) verscheen Gruwelijk eng!, in 2016 (thema: Voor altijd jong) Opa & oma voor altijd jong,
  • Een jaar lang toveren met Kolletje & Dirk is een bundel met de verhalen uit vier Kolletje boeken: Herfstbeesten, Koning Winter valt in het water, Taart met zomerkoninkjes (niet meer leverbaar) en Lentekriebels.

Kolletje & Dirk tips

14 Items

per pagina
Oplopend sorteren

14 Items

per pagina
Oplopend sorteren

Bestellen