Niek de Groot

Alle delen
Losse boeken
Over de serie

Niek de Groot: voor de fans van Het leven van een Loser

Niek de Groot is de razend populaire graphicnovelserie van schrijver en striptekenaar Lincoln Peirce. Ook voor de fans van Het leven van een Loser van Jeff Kinney! De serie is perfect voor kids van 9 tot 12 jaar.

Op 2 juli 2019 verscheen een nieuw boek van Niek de Groot: Niek de Groot: baas boven baas.

Alle boeken over Niek de Groot

Naast de 8 delen uit de serie zijn er ook nog losse boeken over Niek de Groot geschreven. Boeken die je als echte fan niet mag missen!

De serie Niek de Groot

Niek de GrootNiek de Groot weet dat hij is voorbestemd voor iets groots, iets gigantisch. Maar dan ook werkelijk IETS KOLOSSAALS. Maar soms neemt zijn leven een andere wending. Of eigenlijk: op een of andere manier wordt Niek achtervolgd door PECH en maakt hij regelmatig BROKKEN. Niettemin blijft hij kalm en koelbloedig. Hij is immers op aarde om zijn leeftijdgenoten voorbij te streven. Maar waarom laten mensen hem niet gewoon zijn gang gaan?

Het eerste deel uit de serie heet Niek de Groot brokkenpiloot. De overige delen zijn Niek de Groot flikt het 'm weer (2), Niek de Groot lekker bezig (3), Niek de Groot kladt erop los (4), Niek de Groot draait door (5), Niek de Groot in topvorm (6), Niek de Groot gaat uit zijn dak (7 en Niek de Groot slaat toe (8).

Overige boeken over Niek de Groot

Daarnaast verschenen het zelfstandig te lezen verhaal Niek de Groot en zijn vriendenNiek de Groot doet het zelf, bomvol quizjes, raadsels, puzzels, strips en cartoons, het Niek de Groot vakantieboek en Niek de Groot: baas boven baas.

8 Items

per pagina
Aflopend sorteren

8 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Bestellen