Niek de Groot

Voor de fans van Het leven van een Loser!

Niek de Groot is de razend populaire graphicnovel-serie van schrijver en striptekenaar Lincoln Peirce. Ook voor de fans van Het leven van een Loser van Jeff Kinney! De serie is perfect voor kids van 9 tot 12 jaar.

De serie Niek de Groot

Niek de Groot weet dat hij is voorbestemd voor iets groots, iets gigantisch. Maar dan ook werkelijk IETS KOLOSSAALS. Maar soms neemt zijn leven een andere wending. Of eigenlijk: op een of andere manier wordt Niek achtervolgd door PECH en maakt hij regelmatig BROKKEN. Niettemin blijft hij kalm en koelbloedig. Hij is immers op aarde om zijn leeftijdgenoten voorbij te streven. Maar waarom laten mensen hem niet gewoon zijn gang gaan?

Het eerste deel uit de serie heet Niek de Groot brokkenpiloot. De overige delen zijn Niek de Groot flikt het 'm weer (2), Niek de Groot lekker bezig (3), Niek de Groot kladt erop los (4), Niek de Groot draait door (5), Niek de Groot in topvorm (6), Niek de Groot gaat uit zijn dak (7) en Niek de Groot slaat toe (8).

Daarnaast verschenen het zelfstandig te lezen verhaal Niek de Groot en zijn vrienden, Niek de Groot doet het zelf, bomvol quizjes, raadsels, puzzels, strips en cartoons, en het Niek de Groot vakantieboek.

Bekijk hieronder alle delen uit de serie.

Alle boeken uit de serie Niek de Groot

Filteren
Filters
Uitvoering
  1. Hardcover 9 items
  2. Paperback 2 items
Prijs
  1. € 0,00 - € 9,99 1 artikel
  2. € 10,00 en hoger 10 items

11 Items

per pagina
Aflopend sorteren

11 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Bestellen