Zinvol rouwen (Paperback)

Zinvol rouwen is een totaal nieuw en hoopgevend perspectief op rouw. Het verhaal is een levensechte getuigenis van een eigentijdse manier van rouwen waarin een groot zelfonderzoek centraal staat.
Kitty Vromen , Anne van der Sligte
€ 25,00
Direct leverbaar
Laagste prijs op de nieuwste boekenBinnen 14 dagen gratis retournerenOp werkdagen voor 21.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL)
Zinvol rouwen
Ontdek hoe intens puur rouwen kan zijn
Kitty, moeder van vier volwassen kinderen, vertelt over dat waar vaak niet over gesproken wordt wanneer iemand sterft. Je leest in een intiem autobiografisch verhaal hoe ze het sterven en de dood van haar zoon Robin ervaart en hoe door zijn dood het leven in haar en om haar heen radicaal verandert. Ze bevraagt alles wat op haar pad komt: een relatiecrisis, de grote ongemakkelijkheid met de buitenwereld, de confrontatie met de gedachte ‘nooit meer’ en haar wens om een nieuw contact te leggen met haar overleden zoon. Haar verhaal is een levensechte getuigenis van een eigentijdse manier van rouwen waarin een groot zelfonderzoek en zelf­liefde centraal staan. Een totaal nieuw, hoopgevend perspectief op rouw.
Auteur Kitty Vromen Auteur Anne van der Sligte
Meer informatie
Meer informatie
Auteur Kitty Vromen, Anne van der Sligte
Pagina's 260
Druk 1
Imprint Het Boekenschap
Uitvoering Paperback
Publisher name Vrije Uitgevers, De
ISBN 9789492723482
Verschijningsdatum 29 mrt. 2019
Dit vinden anderen van het boek
Jouw waardering

Bestellen