Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

De mens oorsprong, zin & doel (Paperback)

Koert Koster | Nederlands | 204 pagina's
17,95

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

‘De oervragen ‘wie ben ik?’, ‘wat doe ik hier?’ en ‘waar ga ik naartoe?’ worden toegankelijk maar toch diepgravend besproken. Uitstekend basismateriaal voor zinvolle discussieavonden.’(Arjen Bakker, auteur/journalist/corrector)

De mens stelt zichzelf steeds weer nieuwe vragen. Sommige vragen dringen zich aan iedere generatie en aan ieder mens op. Het zijn vragen die te maken hebben met de diepste zin van ons leven. Daarom noemen we deze vragen ook zinvragen.

In dit boek wil de auteur ingaan op vragen rondom de zin van het menszijn. Het antwoord op de vraag naar onze oorsprong is medebepalend voor het antwoord op de vraag wat de zin en het doel van ons leven is.

Dit boek is verdeeld in een theologisch (3/4) en een filosofisch deel (1/4). In dit laatste deel zal Koster uitvoeriger ingaan op het mensbeeld van Plato en Dooyeweerd. Speciaal hun visie op lichaam, ziel en geest komt daarbij naar voren.

Er zijn vragen ter overdenking toegevoegd.

Koert Koster (Hoogeveen,1973) studeerde theologie en filosofie aan de Vrije Universiteit en de Universiteit van Amsterdam. Hij is getrouwd met Marleen Koster-Dekker. Samen hebben ze een zoon Jens. Ze wonen in Hazerswoude-Rijndijk.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Koert Koster
  • UitgeverijMijnbestseller B.V.
  • ImprintMijnbestseller.nl

Reviews

De mens oorsprong, zin & doel (Paperback)
Schrijf als eerste een review!