Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Wat gebeurt... (Paperback)

Kornelis Leeuwerink, Marein | Nederlands | 278 pagina's
€ 18,95

Helaas, dit boek is uitverkocht

Deze variant van het product is uitverkocht. Kies hierboven, indien van toepassing, een andere variant

Kornelis Simon Leeuwerink: studie en werk, Bouwkunde, Architectuur en Poëzie. Autodidact Filosofie. Exposant van zijn schilderijen en foto's. Schrijft vanaf jonge leeftijd, levensbeschouwelijke teksten en dichterlijke gevoelsimpressies.

Na Zwangere taal, een schets over het kind in de taal dat als 'noodzaak te leven' gebaard wordt, volgt in dit boek dan het daadwerkelijke beleven.

Deel 1 zijn de wandelingen en kleine reisjes van 2005 tot 2009, waarin Marein de mensen en de dingen tot zich neemt in het besef dat hij genoopt is de tijd en de eindigheid te aanvaarden.
Hij wil de tweespalt tussen 'willen weten wat leven is' en 'hoe het tegelijkertijd verloopt', opheffen door ervaren van verborgen schoonheid in natuur, mens en taal.

Deel 2 is na 2004, zijn tweede bezoek aan Berlijn en het hem reeds toegeëigende in 2009.
In de afgelopen jaren zijn zijn lichaam en hij op ieders eigen manier in het diepe gedoken. Is het diep genoeg, is de vraag. Als hij in Berlijn arriveert, lijkt het alsof de tijd heeft stil gestaan. Alsof hij hier gisteren nog rond liep. Is er in die tussentijd dan niets gebeurd? Wat is er veranderd, wat heeft het hem positief opgeleverd, behalve huis-loos zijn, doch meer thuis in zichzelf.
Kortom, de ontmoeting tussen levensbeschouwelijkheid en intense belevingen, is 'wat gebeurt'...

Tot hij in 2010 de schoonheid in She ontmoet. Barende zijn liefde voor het leven.

De drie boeken Zwangere taal, Wat gebeurt..., en nog te verschijnen She, een troostend, mooie ook grillige liefde voor de vertegenwoordigster van de ultieme schoonheid, his love for life', vormen een cyclus van een ego-document van Marein, op zoek naar de troost van de schoonheid.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Kornelis Leeuwerink, Marein
  • UitgeverijAspekt B.V., Uitgeverij
  • ImprintAspekt B.V., Uitgeverij

Reviews

Wat gebeurt... (Paperback)
Schrijf als eerste een review!