Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Altijd moe & chronische pijn ? (Paperback)

Genees jezelf van CVS, burn-out, migraine, en andere uitputtingsziekten

Kris Van Kerckhoven, Hans Willemse | Nederlands | 144 pagina's
20,99

Op voorraad

24/48uur

Veilig betalen met:

Als adviserend geneesheer bij een onafhankelijk ziekenfonds ziet dr. Kris Van Kerckhoven wekelijks tientallen mensen met ‘onverklaarbare’ klachten. Ze voelen zich uitgeput, dolgedraaid, slapen slecht, hebben schouder-, nek- of rugpijn, verterings-, concentratie- of geheugenproblemen. Sommigen hebben de diagnose CVS, burn-out of fibromyalgie gekregen en hebben al een heel parcours van scans, echo’s, bloedonderzoek enzovoort doorlopen.

Resultaat: nul.

Na jarenlange observaties kwam Kris Van Kerckhoven tot een ontstellend eenvoudige conclusie: ‘Je lichaam spreekt tot jou in klachten. Als je erin slaagt de onderliggende boodschap te lezen en er vervolgens ook naar te handelen is er geen reden waarom je lichaam niet van taal zou veranderen.’ Met andere woorden: jezelf genezen van deze ‘chronische ziekten’ is mogelijk.

Dit boek is een boeiende wetenschappelijke – maar voor een groot publiek heel begrijpelijke! – zoektocht naar de wortels van allerlei uitputtingsziekten: van een chronisch overprikkelde hpa-as (hypothalamus-hypofyse-bijnier-as), met ziekten en depressie als gevolg, tot de oplossing in de vorm van emotional pacing: je leert de jarenlang onderdrukte intuïtieve signalen van je lichaam opnieuw herkennen, en de wortels van het probleem aanpakken.

De vernieuwende benadering van dr. Kris VAN KERCKHOVEN werd voor een breed publiek in heldere taal gegoten door auteur en journalist Hans WILLEMSE.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Kris Van Kerckhoven, Hans Willemse
  • UitgeverijStandaard Uitgeverij - Algemeen
  • ImprintManteau

Reviews

Altijd moe & chronische pijn ? (Paperback)
Schrijf als eerste een review!